2011-01-15 22:24:37

Азартні ігри

Reindeer Games(2000)

Слоган фільму: "Пастки розставлені, гра розпочалась"

У співкамерників Руді (Бен Афлек) та Ніка є дещо спільне: їм залишилось відсидіти до волі 3 дні. А ще їм обом подобається дівчина Ешлі (Шарліз Терон) з фото, котрі вона присилає перепискою для Ніка. А от Ешлі в очі не бачила Ніка. За збігом обставин на волю пощасливилось вийти тільки Руді, котрий не довго роздумуючи видав себе за Ніка. І дальше понеслось. Знав би, що з ним трапиться далі - залишився б в тюрмі.

Бюджет картини 40 млн. американських доларів, і акторський склад зорянй (Бен Афлек та Шарліз Терон), а от бажаного враження під час прегляду не справив на мене. Є, правда, свої ізюминки в фільмі та клубок інтриг присутній, але не те...

Для порівняння: бюджет фільму "Місто Злодіїв" ("The Town") (2010), де той же Афлек в ролі актора і режисера, становив 37млн., а різниця в якості випущеного на екрани продукту як між небом та землею.

Читаючи рецензії до цього фільму (мова йде про "Азартні ігри"), наштовхувався на думки, що це одна з найкращих картин з Беном і виставлялись оцінки 10/10, 9/10, 8/10, а також звучали такі похвали, як "блискучий триллер" і т.д.. Дурниці все це і фільм вийшов посереднім, хоча повістю придатним до перегляду.

1

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.