2011-01-28 03:56:29

Алієв просить у Динамо зарплату €4 мільйони в рік

Алієв вимагає у Динамо зарплату не нижче, ніж в Локомотиві ФК Локомотив (Москва).

У ситуації з поверненням в київське Динамо з Локомотиву Олександра Алієва проблемною позицією є не лише переговори між клубами, але і вимоги, виставлені футболістом, стверджує LifeSports.

Так, повідомляється, що гравець поставив тяжкі фінансові умови перед керівництвом Динамо : в Києві Алієв нібито хоче отримувати більше, ніж він зараз заробляє в Росії, - чотири мільйони євро в рік.

"Швидше за все, Олександр повернеться в Динамо. Але ситуація така, що Алієв хоче отримувати більше тих грошей, які він заробляє в Локомотиві. Тому на зарплату менше, ніж чотири мільйони євро, Саша не погодиться", - приводить видання слова одного з друзів футболіста.

"Олександр хоче перейти в київське Динамо. Проте якщо Суркіс і Смородская не зуміють домовитися або самому Алієву не сподобаються умови Динамо, то Саша залишиться в Локомотиві і сумлінно відпрацює свій контракт з москвичами, який витікає через два роки. Усі інші варіанти він відкинув", - повідомив у свою чергу один з агентів Алієва.

Раніше президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував заяви президента Локомотиву Ольги Смородской про те, що московський клуб повинен ще киянам за Олександра Алиієа всього два мільйони євро.

2

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.