2011-01-28 02:45:17

Американці вибрали самого невдалого мандрівника у світі

У Нью-Йорку відбулася церемонія вручення премії самому невдалого мандрівникові у світі. Ним став генетик з Каліфорнії Гери Фельдман.

Фельдмана нагородили за його історію про відвідування В'єтнаму з медико-санітарною місією в жовтні 2009 року. За словами Каліфорнії, на самому початку цієї подорожі він відправився на огляд місцевих пам'яток, у тому числі високої крутої кручі на північ від Ханоя. Знаходячись на вершині гори, він вирішив помочитися. У той момент, коли генетик справляв нужду, гірська порода під його ногами обвалилася, і він впав з дев'ятиметрової висоти. В результаті падіння Фельдман сильно пошкодив ногу і був доставлений в лікарню, де його прооперували.

До справжнього моменту Гери Фельдман ще не до кінця відновився - йому доводиться відвідувати лікарів і заліковувати серйозну травму. Проте, він зміг з'явитися на церемонію вручення призу, яким виступила туристична путівка вартістю 10 тисяч доларів.

Самий невдалий мандрівник був вибраний шляхом голосування на сайті організатора конкурсу на звання туриста-невдахи. На конкурс було прислано більше 800 історій про зламані кістки, мавп, що сказилися, підхоплених під час подорожі незвичайних хворобах і багатьох інших невдачах під час подорожей. У результаті були вибрані три фіналісти, а потім і переможець.

Відмітимо, нещодавно в шоу бізнесі японець Цутому Ямагуті, що помер 4 січня 2010 року у віці 93 років, був названий "самою невдалоюю людиною у світі". Це стало причиною ноти протесту телеканалу від представництва Японії в Лондоні, оскільки Ямагуті - єдина людина, що потрапила під обидва ядерні бомбардування в 1945 році, в Хіросімі і Нагасакі, і що пережив їх.

1

Коментарі 1

  • 2015-01-25 21:28
    Прикольно )) подробиці того, шо він робив, коли обвалилася порода - це таки дууууже важлива деталь розповіді )) Таки чудні вони ті американці...дууууже чудні )))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.