2015-01-12 02:04:39

А хто для тебе "мирна людина"?

Хочу залишити невеликий відгук про книгу, яку зараз читаю. Іноді важко осилити великі романи по 800 сторінок, а то й більше, але цей твір - справжній витвір мистецтва, в якому поєднано все на світі: #кохання та гроші, вбивства та каяття, дружба та зрада, мир та війна. Хто ще не здогадався, мається на увазі неперевершене дитя #Грегорі_Роберта_Девідса #"Шантарам". 

Як було зазначено, ця #книга розповідає про все на світі, та й в першу чергу про складне та тяжке життя самого автора. Коли знаходишся вже на третій главі, не можеш повірити, що все це відбувається з одним і тим же чоловіком, який пройшов непростий шлях крізь грати та кордон, гори і долини, мовні бар'єри, культурні традиції, зради, втрати, кохання та смерть. 

Дуже рекомендую до вашої уваги цей шедевр сучасної літератури та чекаю ваших відгуків!

0

Коментарі 2

  • 2015-02-05 13:23
    Мирна людина - це людина, яка в моєму розумінні нікому не зашкодила, відгукуется на прохання, і не шкодить іншим. Книга на самому ділі цікава, є чому повчитись та зрозуміти про життя ще більше. Кожна людина, проходить через непростій шлях, життя.
  • 2015-02-23 20:45
    "Шантарам" - це моя найулюбленіша книга. Я ночами не спала поки її не прочитали. Сюжет просто заворожує і до останнього листочка тримається інтрига. Неймовірно що це відбувалося з людиною в реальності. Неймовірна кількість висловлювань та цитат, я навіть окремо в зошит виписувала. Рекомендую всім прочитати! 
    " ... Истина в том, что нет хороших или плохих людей. Добро и зло не в людях, а в их поступках. Люди остаются просто людьми, а с добром или злом их связывает то, что они делают – или отказываются делать. Истина в том, что в одном мгновении настоящей любви, в сердце любого человека – и благороднейшего из всех, и самого пропащего – заключена, как в чашечке лотоса, вся жизнь, весь ее смысл, содержание и назначение. Истина в том, что все мы – каждый из нас, каждый атом, каждая галактика и каждая частица материи во вселенной – движемся к Богу..."

© 2010 - 2024. Всі права захищено.