2015-01-11 01:20:34

#Дитинство

Мама забрала мене зі школи і ми пішли з нею в парк.Збирали опале листя і придумували,що ми з ними будемо робити. Потім,ми зайшли в магазин і купили молоко у скляній пляшечці.Я його особливо любила.На пляшці був малюнок дівчинки,а кришечка була з фольги.Пам'ятаю,як ми зайшли в трамвай і мовчки їхали додому,розглядаючи перехожих у віконці. Це було 22 роки тому,але той день я пам'ятаю по хвилинах,так як я вчилася в санаторній школі і мама забирала мене додому тільки на вихідні!

1

Коментарі 13

  • 2015-01-11 07:31
    Від такого спогаду аж мені віє теплом) Чому Ви вчилсь саме в санаторній школі, а не в звичайній? 
    Хочеться теж поділитись спогадом: Моя мама працювала в хлібному кіоску, я кожен день приходила туди після школи робити уроки. Якось, до мого приходу вимкнули світло і ми з мамою сиділи в темряві близько 2 годин. Вона купила мені звичайне лимонне тістечко. Мені було цікаво, яке ж воно на вигляд, але не хотілося чекати доки увімкнуть світло. Ми сиділи в темряві, дивились у вікно, вона годувала мене тістечком і ми фантазували про його вигляд.
    • 2015-01-11 12:15
      В менє було слабкє здоров'я і звичайна школа мені не підходилаА в цій школі було тільки 2 класи-50 діточок.Це була моя родина на 2 роки.
  • 2015-01-11 08:06
    А мій найяскравіший спогад з дитинства: Кожного літа, я їздила до бабусі на канікули, одного разу, чекаючи на автобус, бабуся купила мені морозиво ріжок з абрикосовим смаком, смак того морозива я пам'ятаю досі. Іноді, купуючи морозиво, я завжди з усмішкою згадую ту станцію і те морозиво.
  • 2015-01-11 09:18
    Вас забираоа мама, а мене - батько. І йшли ми додому через парк та через пиво. Тобто мені купували якісь солодощі, а батько купував собі келих пива, або декілька, і сидів та дивився, як я катаюсь на гойдалці...
  • 2015-01-11 10:27
    А я запам'ятав як мене п'ятирічного мама перший раз повела у київський зоопарк. Це була перша подорожу столицю. І я досі пам'ятаю уривки з тієї подорожі.
  • 2015-01-11 13:48
    Мій самий яскравий спогад. це коли привезли мого брата з родильного дому). Мені було тоді 3,5 роки, а пам'ятаю навіть маленькі подробиці, в чьому була одягнена мама и що казали бабуся та дідусь). Іноді хочеться туди повернутися, хоть на хвилинку...
  • 2015-01-11 15:01
    Моэ дитинство було дуже незвичайне воно швидко для мене минуло я памятаю як я ходив в дитсадок ,їздив на річку купатись найяскравіший спогад звязаний з моїм дідусем він для мене був як батько іноді я це згадую ,згадую як я грав у футбол ,купався ,засмагав та їздив на велосипеді дитинство промайнуло недзвичайно швидко
  • 2015-01-11 15:15
    Мої самі яскраві спогади пов'язані з відпочинком у бабусі на Західній Україні. Ті безкрайні поля льону і пшениці, ліси густі, невеличкі потічки. І вода в лісі, яку можна пити прямо з джерела. А ще ягоди чорниці, які ми збирали біля церкви і полуниці по всьому лісу. Жаль, що в моєї дочки дитинство на асфальті -(.
    • 2015-01-12 00:20
      О це справді дуже круто. Є в мене ще спогад: я ще в школі вчилась, літо, я на велосипеді, мчусь по трасі на річку, з одного боку жовте поле, з іншого теж, небо синє - синє, гаряче повітря обдуває лице, а я все мчуся і мчуся. Жаль звичайно, що це всього лише київська область....
      • 2015-01-12 16:47
        Яка різниця, що область. Головне що і річка, і поле, і велосипед... 
        А зараз вивезти дитину хоч на два тижні з городського бетону вже за щастя
  • 2015-01-11 16:10
    У мене було чудове сільське дитинство з борсанням в теплих літніх калюжах, багатокілометровими катаннями на велосипедах, піжмурками в степу. Ми з дітворою готували борщі з лободи й зелених абрикосів, вчили "цегляну мову", билися до першого синця, ховалися від сусідів, що вершили справедливість... Весело ж було колись!
  • 2015-01-11 17:31
    І до мене завітали спогади. Згадалося як ходили з дідусем по гриби до великого страшного лісу, як пасли з бабусею череду корів, як з братом ходили рвати горох на колгоспне поле, хоча в бабусі в городі ріс точнісінько такий самий, а потім тікали від бригадира. А ще згадується, що все колись було дуже великим - і дерева, і будинки, і, навіть, плани на майбутнє... Дитинство - чудова пора!
  • 2015-01-11 21:38
    В мене також чимало приємних спогадів з безтурботного дитинства! І про молоко в скляних пляшках з кришечкою з фольги в тому числі)) Часто влітку приїжджали до бабусі з дідусем в село, в них було велике господарство- корова, телята, кури, гуси і все таке) А я на дух не переносила тепле парне коров'яче молоко! Терпіти його не могла! Лише холодне магазинне з тих самих скляних пляшок. Ось як мене дурили- набирали в пусті пляшки домашнє молоко, охолоджували і казали, що купили в магазині)) Я ще недовірливо уточнювала цей момент, бо знала, що в їхньому селі магазину немає, тільки в сусіднє треба було їхати. І тут знаходили вихід)) Казали, що рано-вранці, поки я ще сплю, машина з магазину розвозить продукти дворами)) Вірила й пила)))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.