2015-05-02 16:43:50

#діти #ВільнийЧас

Ми з дитиною дуже полюбляємо грати у футбол, теніс з повітряним шариком, кидати шарики у відро. А ще ми робимо у вільний час картину з квасолі, м’які іграшки та браслети з резинок. Планую знайти гусениць, щоб спостерігати з дитиною, як з’являються метелики. А як ви проводите час зі своєю дитиною? 

2

Коментарі 8

  • 2015-05-03 00:12
    Гусениці спочатку переходять в лялечки, а вже потім у метелики. А сам процес може зайняти близько року.
  • 2015-05-03 11:02
    У нас весь час - вільний, ажде у садочок ми ще не ходим. Вдома улюблене заняття-малювання. Я вже абсолютно спокійно реагую на зауваження бабусь і дідусів стосовно пофарбованих рукавів) Малюємо крейдою на підлозі у коридорі у дощовий день. Клеїмо наклейки у спецкнижках. А на вулиці безліч занять) Мурахи, метелики, голуби, ставок із мешканцями - нам все треба, причому негайно! Вчора пройшов дощ, калюжі були лавні, глибокі. Ми проміряли калюжу так, що були мокрі шапка і майка. У мами прання незаплановане, а дитині радість!)
  • 2015-05-03 15:00
    Вільного часу дуже мало, оскільки онучки вже відвідують дитсадок та додаткові заняття. Вихідним для дітей є неділя. В цей день всі разом виїжджаємо у парк кататися на велосипедах (молоде покоління звісно). А в непогоду ходимо у музеї.
  • 2015-05-05 13:45
    Кожну вільну хвилину ми завжди використовували для гри з нашим синочком. Якщо ми вдома, то вчилися малювати фарбами, грати у шахи, доміно, нарди, читали книжки або дивилися разом мультики. Головне - це постійне спілкування з малюком, яке має бути корисним і приємним для нього. Не даремно кажуть, що діти - це квіти, а квіти, на відміну від будяків, потребують нашої уваги та піклування.
  • 2015-05-06 14:10
    Вільного часу в мене небагато, так як я маю трьох дітей і працюю, тому намагаюся будь-яку вільну хвилинку знаходити для своїх дітей. Особливо полюбляємо у вихідні кудись із сімєю мандрувати: то на страусину ферму, то покататися на конях, то просто у парк або на річку.
  • 2015-05-21 21:15
    Ми малюємо, вирізаємо із картону маленькі деталі та збираємо із них аплікаціі, робимо топіарії, разом робимо печиво (я розкатую тісто, а син вирізає печиво та розкладає на протівень). Усією родиною ми обов'язково ходимо у неділю до басейну, граємо у "слова", доміно та шашки. Разом із дідусем малий грає у шахмати, з татом завжди щось реомнтують у машині, катаються на самокаті, коньках та роліках (я не вмію). З бабусею син із малечку вчився рахувати, до 3-х років вона навчила його рахувати до 100, складати та вираховувати до 20, тепер стали якісь задачки вирішувати. 
     
    З цієї весни ми ще стали кататись на конях, раніше не мали такої можливості. Чоловік вмів їздити, а ми вчимося із сином. Дуже задоволені! Мріємо ще опанувати велосипед разом) Мені здається, щобільшість моїй мрій здійснюється завдяки синові, якби не він, то я б і не вчилась новому, а так треба бути в тонусі.
  • 2015-05-21 23:25
    Якщо чесно (трохи мені навіть соромно), вже давно не вигадувала я чогось надзвичайного для спільного проведення вільного часу зі своєю малечою. Напевно, всі ігри, як і в більшості людей. Коли нема хатніх обов"язків, то і дитина веселішає)))) Тоді і гульня зовсім інша:)
  • 2015-06-29 13:29
    Звичайно, дітям дуже потрібно спілкування зі своїми батьками. Моя невістка разом з сином готує щось смачненьке. Він завжди допомагає матусі, особливо, коли потрібно намастити торт помадкою і відбувається це о першій годині ночі. Потім разом дрихнуть до 10 -ої ранку. Молодший у цей час снідає з батьком яєчнею. Вони так і поділилися два на два- сови і жайворонки. Потім по обіді всі разом виїжджають на прогулянку в парк.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.