2011-02-03 18:26:24

Енциклопедія помилкових думок : Жіночі заморочки

Омолоджуючі креми

Виробники багатьох сучасних омолоджуючих кремів для обличчя стверджують, що їх продукція розгладжує зморшки і запобігає появі нових. Між тим, в цих твердженнях можна засумніватися, тому що, на жаль, не один крем не може просочиться в людську шкіру настільки, що б досягти внутрішній шар - той самий, який утворює зморшки. Те саме можна сказати і про колагенові креми, які ніби допомагають відновити шкіру обличчя, що в'яне. Справа в тому що молекули колагену досить великі, що б потрапити в шкіру дуже глибоко і брати участь в "будівництві".

 

"Не зараз, коханий"

"Не зараз, коханий, у мене болить голова", - дуже часто ми відмазуємося перед нашими другими половинками, коли не хочемо займатися сексом, думаючи що це посилює головний біль. Але ця помилкова думка. Усе якраз навпаки, секс може не лише полегшити, а і зняти головний біль. При обстеженні п'ятдесяти жінок, які страждали головним болем і мігренню, виявилося, що у двадцяти чотирьох жінок при статевому акті стан значно покращав. У момент статевого акту в організмі різко підвищується виділення ендофрина - болезаспокійливого, створеного самою природою.

 

Літати з силіконовими грудьми 

У народі говорять, що жінкам яким збільшили груди, літаками літати не можна. Тому, що під час набору висоти груди можуть лопнути від перепаду тиску. Насправді це щонайповніша нісенітниця. Насправді протези старого зразка витримують тиск 10 кг/см2, нового ж ще надійніше. 

0

Коментарі 1

  • 2014-12-30 01:03
    О так, секс - панацея від усіх болячок! Лікування ефективне, дешеве, швидкодіюче:)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.