2011-02-03 20:14:33

Здорові і красиві ноги

Чи знаєте ви, як зберегти молодість ваших ніг, що б вони були свіжі і красиві? Отже, ось деякі поради з догляду за вашими ногами. 

Перша порада для підтримки м'якості ваших ніг полягає тому, що б ви приділяли увага їм щодня. Перед сном використовуйте скраб для очищення шкіри, що огрубнула. Ви можете легко зробити такий скраб в домашніх умовах, таких як порошок рису і мед. Нанесіть його на 10 хвилин, потім змийте теплою водою.

Використання щоденно після ванни і перед сном зволожуючих кремів - ще одна чудова порада для догляду за ногами. Побалуйте себе легким масажем ніг, який легко зніме стрес і заспокоїть ваше тіло. Масаж можна робити і у ванні з шампунем і морською сіллю.

А для отримання здорового і свіжого виду вам допоможуть креми з парафіном. Парафін не лише очищає мертву шкіру, але і робить ваші ноги м'якими і еластичними. Крім того, намагайтеся після важкого робочого дня покласти ваші ноги на подушку або інше підвищення тим самим позбавившись артеріального тиску з ніг. Ці поради слід виконувати регулярно і тоді ваші ноги стануть красиві.

5

Коментарі 1

  • 2014-12-30 01:11
    Так, зволоження шкіри допомагає у догляді за ногами. Да і зволоження в цілому чудово впливає на будь-яку частину тіла.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.