2011-01-28 21:35:31

Капоте

Трумен Капоте (Філіп Сеймур Хоффман), відомий письменник, в 1959 році прочитав замітку в газеті про жорстоке вбивство в Канзасі, де жертвою злочинців стала ціла сім'я з чотирьох чоловік.

Глибоко вражений Капоте вирішив прибути на місце трагедії, щоб особисто ознайомитися зі всіма матеріалами та написати про це книгу. Йому, автору таких ніжних книг, як "Голос трави" і "Сніданок у Тіффані" і на думку не могло спасти, що просте журналістське розслідування забере стільки часу та сил. В результаті був створений один із найсильніших психологічних трилерів в історії - "Звичайні вбивства".

Філіп Сеймур Хоффман зіграв просто блискуче, за що був відзначений оскаром у 2006 році в номінації "Краща чоловіча роль", золотим глобусом в тому ж році в номінації "Краща чоловіча роль (драма)", а також був визнаний Британською академією, як переможець в номінації "Краща чоловіча роль" в тому ж 2006. Фільм дещо монотонний та затягнутий, але вартий уваги. Герой Хоффмана постає в фільмі не в кращому світлі, а пискливий, дратівлий голосок ще більше підсилює враження.

1

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.