2011-01-27 01:48:34

Красива пружна шия. Рецепти і поради для красивої шиї

Якщо у вас ще знаходиться час піклується про обличчя, то вже на шию його завжди бракує! А тим часом саме шия в першу чергу видає вік жінки. Отже, давайте не пожаліємо 5 хв, щоб допомогти їй зберегти стрункість і пружність. 

Налийте в плоске блюдечко трохи рослинної олії і підігрійте його. Тепер за допомогою пензлика або ватного тампона нанесіть теплу олію на шию і оберніть його складеною в четверо м'якою бавовняною тканиною закріпивши бинтом або косинкою. Тепер забудьте про "компрес" на півгодини - в цей час можна зайнятися домашніми справами або відпочити, подивитися телевізор.

Пройшло 30 хв? Можна зняти пов'язку. І ось здивування: від олії немає і сліду, розігріта шкіра ввібрала його, точно як губка, і стала помітно м'якша, податливіша. А якщо ви наберетеся терпіння і повторите процедуру вечорами впродовж 3-4 тижнів, то ефект буде вражаючим!

3

Коментарі 1

  • 2015-01-17 21:44
    Дуже дякую за пораду. Обвязково спробую. Я особливо не шукала рецепти та поради як піклуватися шією...а Ваш рецепт мені дуже сподобавсясвоєю простотою і...таки я впевнена від дієвий...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.