2011-02-03 19:51:52

Красивий загар круглий рік

 

Кожна дівчина мріє мати смугляву шкіру цілий рік. І це можливо. Існує декілька методів для цього: солярій, засоби для автозагару. 

 

Солярій

Сучасні технології дозволяють контролювати дозу опромінення пристосувати тривалість сеансу до типу шкіри. 

Підготовка

Перед візитом в солярій бажано прийняти душ і в уникненні алергічної реакції не користуватися косметикою і парфюмерією. Перед сеансом обов'язково зніміть прикраси.

Очі закривають спеціальними окулярами, які обов'язково треба одягати в кімнаті, де стоїть "сонячне" ліжко.

Губи змастити пом'якшувальним бальзамом або гігієнічною помадою.

Якщо у тебе є родимки, перед сеансом треба заклеїти їх пластиром.

 

Протипоказання:

Загорять в солярії можна не усім і не завжди. Для штучного загару існує ряд протипоказань.

Не варто загоряти при підвищеному тиску, збільшеный щитовидный залозы, при великій чисельності родимок , розширених судинах, вугровому висипі.

Не сумісний солярій з прийомом антибіотиків, сульфаніламідів, ліків, до складу яких входить звіробій.

Солярій не можна відвідувати в продовж місяця після процедури пілінгу або видалення судин за допомогою лазера.

 

Пігулки для загару

А чи знаєте ви, що сьогодні існують навіть спеціальні пігулки для загару? До складу пігулок входить кантаксантин. Потрапляючи в організм він відкладається в тканинах, забарвлюючи шкіру в колір злегка від злегка жовтого до морквяного. Відтінок залежить від того, скільки пігулок було прийнято. Але цей засіб не безпечний. Як з'ясувалося кантаксантин у вигляді кристалів накопичується в тканинах очей і може стати причиною порушення зору.

 

Креми для загару

Можна добитися ефекту загару і без салону, скориставшись спеціальним кремом. Засоби для автозагару дарують бронзовий відтінок, максимально схожий на природний загар. Загар з'являється через 3-4 години після застосування автобронзантов і тримається трохи менше тижня. Перед тим, як наносити крем на шкіру, необхідно прийняти душ, користуючись мочалкою і відлущуючими скрабами.

 

0

Коментарі 1

  • 2014-12-30 00:27
    Завжди хотіла мати гарний колір шкіри, вже наважилася на похід до солярію, але дізналася, наскільки він шкідливий, й перехотіла бути красунею))))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.