2011-02-02 21:55:00

Курйозні випадки із служби порятунку 911

Побачення з привабливим полісменом.

Мешканка міста Алоха штату Орегон слухала музику у своєму будинку на високій гучності, внаслідок чого, її сусіди поскаржилися 911. На місце приїхали двоє поліцейських, питання було швидко вирішене, гучність збавили, і хранителі порядку поїхали. Проте жінці один з поліцейських встиг сподобатися, і вона подзвонила в 911 і побажала, щоб до неї знову приїхав "той привабливий хлопець". Поліцейські знову приїхали, і, розібравшись, що виклик помилковий і жінці не погрожувала ніяка небезпека, вони швидко її заарештували. Їй загрожує рік в'язниці або штраф в пару тисяч доларів.

 

Докучливий телефоніст.

Якщо ви думаєте, що в службу 911 дзвонять тільки жінки, то ви помиляєтеся. Безробітного 45-річного холостяка Джона Триплета оштрафували за те, що він зловживав дзвінками в 911. Чоловік подзвонив 27 тисяч разів. Бували дні, в які він дзвонив по декілька сотень разів, при цьому просто дихаючи в трубку, пікаючи кнопками на телефоні, видаючи всілякі звуки або просто кажучи зміненим голосом. Щоб знайти жартівника, поліція використовувала систему визначення місцезнаходження телефону, завдяки чому був знайдений номер і адреса, після чого дивний чоловік був заарештований. Джон довго вибачався за надані незручності і виплатив тисячу доларів за штраф. Хлопцю невимовно повезло - відірватися по-повній всього за тисячу.

 

Порно любитель.

Одного разу в Європі, а точніше в Німеччині стався один випадок. До поліцейського департаменту поступив дзвінок від жінки, яка поскаржилася, що їй погрожує небезпека. Приїхавши на місце, поліцейські сильно здивувалися. Виявляється, у такий спосіб жінка вирішила відірвати свого чоловіка від перегляду порнофільму. Хранителі правопорядку порадили жінці знайти хорошого адвоката для розлучення і не узяли грошей за помилковий виклик. Ось вам і різниця між Європою і США.

 

Рішення задачки

П'ятирічний хлопчик Джоні подзвонив в службу 911 і попросив допомогти йому в рішенні домашнього завдання по математиці. Що дивно, диспетчер вислухав хлопчика і насправді допоміг йому вирішити завдання.

 

Розітріть ніжки.

У Китаї в службу 911 поступив дзвінок від дівчини, яка поскаржилася на свого хлопця, який її кривдить і не бажає розтерти її замерзлі ступні. Через пару хвилин в 911 подзвонив вже хлопець і пояснив, що його дівчина дуже багато хоче. Офіцер, що отримав дзвінок, виїхав на місце і застав пару у момент сварки. Поліцейський спробував пояснити молодому хлопцю, що масаж ніг своїй дівчині є одним з почесних його обов'язків, а дівчині дали пораду більше не вередувати і вибачитися. Солодка парочка помирилася, можливо, завдяки порадам офіцера.

 

Обкурений тіпок.

Житель Бівертона, штат Орегон, зробив дзвінок в службу 911, поскаржившись, що його не хочуть пропускати в нічний клуб The Caribe. Поліцейські під'їхали на місце і охоронці клубу пояснили їм, що чоловік зараз не в тому стані, щоб пропускати його в клуб. Провівши подальший розгляд, у чоловіка в шкарпетці знайшли декілька порцій кокаїну, і він потрапив у в'язницю за продаж наркотиків.

 

Хитрий прийом не спрацював

І знову подія у Флоріді. Житель міста Сарасота намагався сховатися від поліцейської машини і не міг придумати, що ж йому робити. Не довго думаючи, він подзвонив в 911 і тремтячим голосом пояснив, що недалеко від маршруту гонитви відбувається пограбування. Поліцейські отримали по рації вказівку і поїхали обстежувати місце події, в той час, як за фантазером влаштувалася нова поліцейська машина. Гонитва закінчилася, і з'ясувалося, що той, що втікав знаходився в розшуку, в автомобілі була зброя, а в телефоні висвітився дзвінок в 911. Одним словом - мужик попав по-повній.

1

Коментарі 1

  • 2011-02-03 05:57
    Із представниками правоохоронних органів краще не жартувати.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.