2011-01-27 13:47:50

Курорти і санаторії Карпат

Карпати - одна з найбагатіших природними і лікувальними ресурсами область України. Українські Карпати тягнуть до себе туристів зі всього світу завдяки неповторній природі, чудодійним джерелам мінеральних вод, а також добре розвиненій туристичній інфраструктурі, яка з кожним роком усе удосконалиться. 

Відпочинок в Карпатах чудовий тим, що тут різні смаки і переваги можна легко поєднати. А крім того, Карпати готові відкриватися вам круглий рік, адже будь-яка пора року має свої переваги. Взимку відпочинок в Карпатах - це гірські лижі, сноубординг, катання на санях і, звичайно ж, дуже смачний глінтвейн в знаменитих колибах. Гірськолижний сезон триває тут цілих п'ять місяців - з листопада по березень. Влітку в Карпати їдуть туристи, що вважають за краще або зелений туризм - це катання на конях, полювання в лісах і заповідниках, риболовля, збір ягід і грибів, купання в гірських річках, або екстремальний туризм - це походи в гори пішки і на велосипедах, поїздки на джипах, парапланеризм.

Відпочинок в Карпатах є також лікувальним і оздоровчим. Санаторії Карпат спеціалізуються на лікуванні хворих з хронічними захворюваннями усіх органів. Найбільш популярними курортами, де зосереджена безліч санаторіїв і лікарень, являються Трускавець, Моршин, Мукачево, Шаян.

Відпочинок в Карпатах - це відкриття для себе чогось нового, це відпочинок, який дає можливість відчути пульс Землі.

1

Коментарі 1

  • 2015-01-25 21:20
    так, Карпати це таки рай України. Там є і озера дуже чисті де можно загоряти та купатися, там є лікувальні мінеральні іісточники, там є різні печери де можн лазити у діііже стрьомних умовах...а коли вілазиш на поверхнбю - то хочеця обійняти землю й цилувати, бо по новому радієш повітрю та можливості бачити небо...там є гори там є сніг, там є ліси...таки Карпати - це український рай!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.