2011-01-27 22:09:17

Лама візьме участь у телевізійному шоу

Лама і Денис Рожков виконуватимуть дуетні номери у рамках другого сезону гучного українського телевізійного шоу "Зірка + зірка" (телеканал 1+1). Лама і Денис в числі 26 учасників боротимуться за звання кращої вокальної пари країни.

Шоу стартує вже 14 лютого. Часу залишилося не так-то багато і до першого виступу діти готуються дуже серйозно.

Репетиції забирають немало сил, адже Ламі незвично співати в дуеті, а Денису і зовсім не доводилося співати раніше.

"Ми дуже стараємося", - поділилася Лама. - "Підтримуємо один одного, допомагаємо. З Денисом здружилися якось відразу - він добрий, приємний в спілкуванні і дуже галантний. Працювати з ним в парі одно задоволення. Та і з вокальними завданнями справляється "на ура". Ми віримо в перемогу і докладаємо усіх можливих зусиль для цього".

Окрім Лами і Дениса у втром сезоні шоу участь візьмуть: Оля Полякова, Сергій Горобченко, Делиев Георгій, Надя Дорофєєва, Олеся Железняк, Леонід Агутин, Олександр Рыбак, Катя Кузнєцова, Віктор Логінов, Ганна Седокова, група "НеАнгелы", Станіслав Костюшкин (з "Чай удвох"), Тетяна Лазарєва, Євгеній Никишин (КВН-щик), Анастасія Стоцкая, Оскар Кучера, Віталій Козловский, Дана Борисова, Кирило Андрєєв (Иванушки интернешнл), Олена Горобець, Андрій Соколов, каша Сальцова, фагот.

1

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.