2011-01-27 00:22:50

Маленькі секрети для здоров'я і хорошого вигляду вашого волосся

Розкішне і красиве волосся у жінок завжди привертало увагу сильної поли. Але однією тільки зачіскою обійтися не можливо. Сильне і густе волосся завжди запорука успіху. А що ж робити, коли у вас упруге, тонке і слабке волосся. У наш час з використанням хімічних завивок, фарб, лаків, не тих шампунів, фену, сушарок псують ваше волосся. Ось тут і починаються проблеми: сухість, переріз і випадання. Саме краще, що ви можете запропонувати своєму волоссю: це міні експериментів і більше за відхід. 

 

Ось деякі поради для догляду за вашим волоссям:

  1. Що б ви не робили з волоссям до цього, постарайтеся знайти знайти шампунь, який підходить саме для вашого волосся і користуйтеся тільки ім. Ну також ви повинні купити кондиціонер або маску для волосся. Ну а якщо через деякий час ви побачили, що і цей шампунь вам не підходить, тоді шукайте наново.
  2. Якщо ви помітили, що приїхавши у гості до мами, ваше волосся стало сухим або жирним, то ви не поспішайте міняти шампунь. На волосся може негативно вплинути вода або повітря. Краще згадаєте, яким ви шампунем користувалися в дитинстві і користуйтеся ним.
  3. Якщо ви хочете густе волосся, використовуйте шампунь, який містить білок.
  4. Наносьте гелі і кондиціонери тільки на нижню частину волосся, щоб об'єм вашого волосся був більший. Ну а якщо у вас, як правило, дуже сухе, тонке і рідкісне волосся, застосовувати кондиціонер треба перед шампунем.
0

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.