2011-01-27 02:51:07

Манікюр в домашніх умовах

Хороший манікюр - це завжди краса і ніжність ваших рук. Хто не хотів би, щоб їх руки були м'які, а нігті привабливі? Проте не усі мають грошей або часу, щоб зробити манікюр в салоні. Хорошою новиною є те, що манікюрний салон ви можете зробити у себе удома з використанням певних матеріалів, які легкодоступні усім. Щоб почати догляд за шкірою рук і нігтями, ми нагадаємо Вам деякі правила, які повинна знати кожна жінка. Хлорована вода і мийні засоби негативно впливають на шкіру рук і покривши нігтів. Лакове покриття захищає ваші нігті від ушкоджень, а також запобігає розшаруванню. Для того, щоб запобігти пігментації, яскраві лаки треба наносити на шар заздалегідь нанесеної основи. Також важливо звертати увагу на якість лаку.

Крок 1

Найперший крок красивого манікюру - формування нігтів. Пилка для нігтів не має бути використана на мокрих нігтях. Це важливо, тому що нігті крихкіші, коли вони мокрі. Основні форми нігтів включають круглі, овальні, квадратні і загострені. Вибір форми нігтів повинен завищити від форми вашого пальця. Треба почати з кута і рухатися у напрямі центру. Уникайте руху пилки з центру до сторін нігтів, як це може ослабити Ваші нігті. 

Крок 2

Замочити руки в мильній воді на 10-15 хвилин, щоб пом'якшити шкіру рук. Для людей з сухою шкірою, щоб краще пом'якшити, перш ніж замочити, треба втерти в руки вазелін або крем для рук.

Крок 3

Відлущування рук, використовуючи поєднання цукру або солі і мила. У разі, якщо у Вас є скраб для особи або рук Ви можете використовувати його як засіб для відлущування рук. Ця процедура покращує зовнішній вигляд шкіри, а також її стан. Також відомо, що відлущування за допомогою хімічних агрегатів прискорює процес оновлення клітин епідермісу. Це сприяє свіжому здоровому вигляду і гладкості шкіри Ваших рук.

Крок 4

Процес відділення кутикули від нігтьової пластинки. Акуратно з використанням манікюрних ножиць віддаляється кутикула, тільки потрібно уникати при цьому больових відчуттів, треба усувати тільки відмерлі ділянки кутикули. Потім за допомогою щипчиків віддаляються задирки.

Крок 5

Застосувати лосьйон або олію для рук, легкими рухами усіх пальців, втираючими рухами. Використовуйте великі пальці рук для масажу навколо нігтів і кутикули.

Крок 6

Використовувати лак для нігтів. Оброблені нігті можна нафарбувати лаком. Вибирати лак треба під колір макіяжу або колір деяких елементів Вашого одягу. Робити манікюрні процедури в домашніх умовах треба робити, принаймні, один раз в тиждень. Ваші руки виглядатимуть, і почуватимуть себе молодше і здоровіше.

0

Коментарі 1

  • 2015-01-15 13:13
    хех...розказуєте ви так кльово )) але мабудь я для цієї справи безталанна :/ у мене подруги майже всі навчилися і добре роблять собі манікур...а у мене скільки не пробувала...по яких методах не практикувала - все сумно виходить...якшо не порізалася, то через день лізуть заусєнки...а накрасити охайно - мені взагалі неможливо...:) тож я завжди захоплююся жінками, яки на таке спроможні...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.