2011-01-27 02:45:19

Маски для обличчя в домашніх умовах

 

Маска з огірків

Ця маска добре підходить як для сухої, так і для жирної шкіри обличчя. Зробіть кашку з одного огірка і з однієї чашки запареної вівсянки. Змішайте одну чайну ложку цієї кашки з однією чайною ложкою йогурту (для жирної шкіри) або молоком (для сухої шкіри). Нанесіть суміш на чисте обличчя і залиште на 30 хвилин, потім змийте теплою водою. Маска глибоко очищає пори і живить шкіру обличчя.

 

Маска для жирної шкіри

Змішайте чайну ложку пивних дріжджів з половиною склянки простого йогурту і зробіть тонку суміш. Отриману речовину можна застосовувати на усі області жирної шкіри. Змити холодною водою через 20 хвилин, після застосування.

 

Маска для сухої шкіри

Яєчний жовток змішайте з чайною ложкою рослинної олії. Нанесіть на обличчя на 15-20 хвилин. Змийте холодною водою.

 

Маска проти зморшок

Розітріть ¼ банана і змішайте з яєчним білком. Суміш нанесіть на обличчя на 15-20 хвилин. Змийте теплою водою, потім холодною що б закрити пори.

 

Поживні маски 

Маска з авокадо

 М'якоть авокадо розтерти в кашку. Застосувати на заздалегідь очищене лице і залишити на 15-20 хвилин. Змити теплою водою, а потім холодною, що б закрити пори.

 

Маски з меду

 Розтерти яєчний жовток з чайною ложкою натурального яблучного соку і чайною ложкою меду. Суміш нанести на обличчя на 10-15 хвилин, потім змити теплою водою. Маска добре підходить для будь-якої шкіри обличчя, живить її і надає шкірі оксамитовості.

Ще один рецепт маски з медом чудово підходить для жирної шкіри обличчя. Додати 8 крапель лимонного соку в столову ложку меду. Отриману суміш нанести на заздалегідь очищену шкіру обличчя. Змити теплою водою через 15 хвилин.

Мед має багато цілющих властивостей. Його використовують навіть як маски для волосся. Мед можна просто наносити на шкіру обличчя на 15-20 хвилин двічі в тиждень. Ця маска зробить вашу особу підтягнутою і надасть йому природного виду.

 

2

Коментарі 1

  • 2015-01-13 14:27
    деякі з приведених масок недіючи, або навіть мають негативний вплив якщо не підходити до них дуже и дуже прискипливо. Є різні види шкіри, і те, що буде корисним для однієї - для іншої буде мати негативний вплив...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.