2011-01-27 21:07:11

Музиканти Black Sabbath готуються до воз'єднання

Легендарна британська група Black Sabbath, можливо, в недалекому майбутньому зможе знову порадувати своїх фанатів новим альбомом. Принаймні, така можливість серйозно обговорюється музикантами.

Не виключено, що учасники знаменитої команди зможуть возз'єднатися в оригінальному складі, щоб почати роботу над новим альбомом під брендом Black Sabbath. Днями про це журналістам видання "Керанг", присвяченого рок-музиці, розповів найвідоміший музикант групи - Оззі Осборн.

Оззі - ще і найуспішніший учасник команди, що зумів яскраво проявити себе в сольній творчості. Так, тільки сольні диски музиканта розійшлися по всьому світу у кількості сімдесяти мільйонів екземплярів. Співак розповів, що його колишні колеги не проти того, щоб зібратися разом, принаймні, такі розмови між ними йдуть. Проте доки ніяких подробиць, ні термінів, ні дат не називаються. Найбільше піонери хеві-метала побоюються, що новий альбом може виявитися не настільки хороший, як попередні роботи Black Sabbath, що пройшли перевірку часом.

"Проблема в тому, - говорить Осборн, - що якщо наш майбутній альбом виявиться гірший, ніж останні роботи, то це стане великим розчаруванням".

У музикантів ще буде час обговорити подробиці майбутньої спільної роботи. Адже возз'єднання команди може статися не раніше, ніж місяців через десять-дванадцять.  На найближчий рік у Оззі Осборна запланована безліч гастрольних виступів.

Нагадаємо, що в оригінальному складі музиканти останній раз збиралися в студії в 2001-му році. Проте запис не був закінчений, оскільки Осборн зайнявся своєю сольною пластинкою. Останньою студійною роботою Black Sabbath став альбом "Forbidden", що вийшов в 1995-му році.

0

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.