2011-01-26 06:59:16

Місія "Сереніті"

Serenity(2005)

Слоган фільму: "Вони намірені погано себе поводити"

Космічна "одісея" міжгалактичного транспортного корабля "Сереніті" та його команди на чолі з капітаном Малькольмом "Мелом" Рейнольдсом починається з того моменту, як на борт зійшли молодий лікар та його сестра з незвичайними телепатичними можливостями, котрим тут надали прихисток. Тільки є одна проблема: ця дівчина була викрадена з лабораторії Всесвітнього Альянсу, а такі крадіжки не пробачаються, тому на її повернення були вислані військові сили, котрим непросто протистояти. Так все і крутиться навколо того, що одні хочуть повернути те, що, як вони думають, належить їм, а інші - не хочуть нічого віддавати.

Фільм був знятий на основі фантастичного серіалу, тому й повнометражна картина виглядала дещо "серіальною". Акторський склад якийсь посередній і їхня гра непереконлива. Сюжет достатньо банальний, щоб перегляд був нудним. Звуковий супровід ніякий. А от діалоги в фільмі на диво продумані, мабуть це хоча б трохи рятує ситуацію.

Цікаво те, що рейтинг фільму на imdb 8/10, а кількість користувачів, котрі брали участь в голосуванні - більше 110 тис. Не знаю, чим вони мотивувались під час виставляння оцінок, але я з ними не згідний. Лента "Сереніті" вийшла посередньою і глибокого враження не справила.

1

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.