2011-01-31 19:33:52

Найвідоміші приколи в Windows

У цій статті зібрані самі кращі приколи, які можна зустріти в операційній системі Windows.

У Windows не можна створити файл або теку під назвою Con, бо у Біла Гейтса в дитинстві була прізвисько, Con - ботанік. І він постарався щоб в його системі були відсутні такі файли і теки.

 

Спробуйте зробити наступне: Створіть документ в Microsoft Word і надрукуйте: =rand(200,99) Потім натисніть на Enter і утримуйте клавішу 3 секунди...

Навіть Microsoft не може це пояснити.

Напишіть в Word фразу "хочу уникнути службу в армії" (саме так напишіть), а потім прочитайте коментар по виділеній помилці і приколіться над правдою життя.

У блокноті не можна написати і зберегти текст наступного змісту "Bush hid the facts" ( Буш втаює факти, або правду, у даному контексті). Спробуйте зберегти такий текст і потім відкрийте.

Дуже цікава знахідка:

/Program Files/Common Files/Microsoft Shared/Grphflt/cdrimp32.flt, рядок 1293. І якщо відкрити його будь-яким текстовим редактором, то можна знайти в коді напис у вигляді нецензурного двовірша, написаного латиницею і "Леха, що починається рядком, Леха, ты могуч".

Відкрийте калькулятор Windows. Вичислите 2 плюс 2 помножити на 2. Де правильніше - в звичайному або інженерному?

Якщо в російському MS - Word написати фразу пправоспособность-способность лица иметь гражданские права и нести обязанности, він негайно закривається, без пояснення причин

Якщо хто не пам'ятає, той нещасливий рейс (11 вересня) називався Q33. кінчився він в New York City (NYC). У американській операційній системі Windows такий стандартний шрифтик Wingdings. Проведемо дослід.

Відкрийте Microsoft Word. Зробіть шрифт по більше (напр. 48), щоб краще було видно. Наберіть Q33 NYC, і заміните шрифт на Wingdings. Як вам результат?

У Microsoft Word 97 (2000) створіть новий документ, наберіть слово Blue з великої букви. Зробіть це слово жирним і синім. Введіть пробіл після слова. Увійдіть в Довідка - про програму. Утримуючи Ctrl + Alt + Shift, клацніть на іконці Word Тепер можна зіграти в Pinball. Клавіші управління - Z і M. У Word 2000 не працює. Виберіть Довідка - про програму. Натисніть і утримуйте клавіші Ctrl+Shift+Alt. Клацніть лівою кнопкою миші на горизонтальній лінії, не відпускаючи Ctrl+Shift+Alt. З'явиться Splash Screen від Ворда.

У winrar Натискаємо Довідка - Про програму.

Клацаємо лівою кнопкою на стопці книг - вони падають.

Там же є картинка WINRAR. Якщо почекати, поклацати, вона зарухається. Якщо поклацать на ній, то з'явиться праворуч від останньої букви R парусник...

0

Коментарі 1

  • 2011-01-31 21:02
    У Windows не можна створити файл або теку під назвою Con, бо у Біла Гейтса в дитинстві була прізвисько, Con - ботанік. І він постарався щоб в його системі були відсутні такі файли і теки.
    Насправді все набагато простіше. З DOS’івських часів існує заборона на створення імен папок PRN, AUX, NUL, COM1, COM2 и CON. Таким чином можно було звертатись безпосередньо до пристрою.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.