2011-02-03 20:45:46

Поради для краси ваших брів

Очі жінки - дзеркало душі, а брови - основна складова цього дзеркала. Проте, не усі жінки знають, як доглядати за своїми бровами. Просто повискубувати зайві на вашу думку волоски на бровах, не зможе зробити ваш погляд красивіше. Бровам потрібний належний підхід, як і усім іншим частинам вашого тіла. Тому пропонуємо вам деякі найбільш корисні поради для краси ваших брів. 

 

Передусім, підіть в салон краси, для того, щоб вам зробили ідеальну форму брів. І намагайтеся не запускати брови, а тримати зроблену, для вас форму. По-друге, фарбувати брови треба тільки засобами для брів. Не використовуйте фарби для волосся, олівці для очей і туш для вій. У томуж салоні ви можете дізнатися, що вам краще всього використовувати і чи можна фарбувати брови. 

При використанні олівця або фарби для брів треба брати колір на пів тону світліше чим колір волосся, а для блондинок - навпаки, трохи темніше. Фарбувати олівцем треба з внутрішнього кута до зовнішнього. 

Якщо у вас дуже довге і неслухняне волосся брів, можна скористатися спеціальними гелями, які триматимуть рівну форму брів. 

Інша цікава підказка для краси брів - змішувати кольори олівця для брів за допомогою кисті. Це також допоможе утримати неслухняне волосся брів. Переконаєтеся в тому, щоб використовувати легкі кольори.

Так само приділите належну увагу для вибору пінцета. Залежно від товщини брів, ви можете або вищипувати брови тонкими наконечником або пінцет із скошеним полотном це два класичних, зручних пінцета, для самостійного використання. Квадратний наконечник використовують у своїй роботі фахівці.

Просто дотримутесь вищезгаданих порад, як зробити ваші брови сміливі і красиві.

1

Коментарі 1

  • 2014-12-30 01:09
    Так, брови відіграють важливу роль у зовнішності жінки. А ще більше значення мають доглянуті брови, правильної форми й кольору.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.