2011-01-15 23:52:25

Привид опери

The Phantom of the Opera(2004)

Слоган фільму: "Класичний мюзикл йде на великий екран в перший раз"

Молодій оперній співачці Крістіні (Еммі Россам) випав шанс заворожити своїм голосом серця глядачів величної Паризької опери. На це була воля її невидимого наставника та вчителя, чий таємничий голос лунає до неї з похмурих надр храму мистецтва - спотвореного генія музики, привида опери (Джерард Батлер), закоханого в юну красуню. І тільки одній людині відома таємниця, що приховують стіни.

Фільм розділений на 2 уявні частини: сіре теперішнє та яскраве насичене минуле. Неймовірні декораціії захоплюють погляд уже з перших хвилин. Особливо заворожуючим є відродження опери, котре супроводжується різким контрастом кольору та часу. І все це під звучання класичної музики, котра проникає в душу, і чаруючі голоси, що зігрівають серце. Фільм для справжніх цінителів мистецтва!

1

Коментарі 2

  • 2014-12-23 02:59
    Вперше даний фільм я побачила на великому екрані в кінотеатрі. Важко описати ті відчуття, які вирували в моєму серці під час його перегляду, особливо, коли грала основна тема. До цих пір, почувши дану пісню в мені тремтить кожна клітиночка. Його варто переглянути кожному!
  • 2015-01-10 20:22
    так-так-таак...фільм суперовий. А якщо взяти до уваги, что мій улюблений актор - ще й потрясно співає - то фільм взагалі стає культовим. Джеральд Батлер співає сам - хто б міг подумати, що молодий юрист,стане рок-мцзикантом, який переродиться у талановитого актора :)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.