2011-02-05 12:22:40

Прості істини

Урок 1 

Гола дружина виходить з ванни і завертається в рушнику, чоловік слідом за нею йде прийняти душ. В цей час хтось дзвонить в дверний дзвінок. Дружина відкриває двері і бачить Боба, сусіда знизу. Ще до того, як вона устигає сказати хоч слово, Боб говорить: "Я дам тобі $800, якщо ти знімеш рушник"! Після секундного роздуму дружина знімає рушник. Боб дає їй $800 і йде. Дружина знову завертається в рушнику. Чоловік виходить з душу і запитує: "Це не Боб заходив"? Вона: "Боб". Він: "А він тобі не передав ті $800, які зайняв у мене минулого тижня"? 

Мораль: "Якщо ви вчасно доведете до відома своїх акціонерів умови видачі кредиту, тим самим не поставите їх в незручне положення перед позичальником". 

 

Урок 2 

Бос і його співробітники : системний адміністратор і старший менеджер йдуть на обід, але по дорозі випадково знаходять старовинну мідну лампу. Вони її потерли, і з лампи вискочив джин: "Я виконаю по одному бажанню кожного з вас". Системний адміністратор закричав: "Я, спочатку я! Хочу на Багами, летіти по хвилях в швидкохідному катері і щоб мене нічого не хвилювало"! Менеджер: "А тепер я! Хочу на Гаваї, щоб у мене була особиста масажистка і море коктейлів, і щоб я насолоджувався життям". Джин виконує їх бажання. Потім обертається до боса і запитує: "Ну, а ти чого бажаєш"? Бос відповів: "Так, давай швидко повертай в офіс тих двох нероб, на носі річний звіт"! 

Мораль: "Завжди чекайте, поки ваш бос першим висловить свою думку". 

 

Урок 3 

Священик запропонував підвезти черницю. Вона сіла в машину і поклала ногу на ногу, так що її скромна сукня трохи відкрила її красиві ноги. Священик трохи не потрапив в аварію, побачивши їх. Але, розміркувавши, злегка посунув свою руку до її ніг. Черниця сказала: "Батько, пам'ятаєте псалом 123"? Священик забрав руку. Через якийсь час його рука знову майже мимоволі потягнулася до її ніг. Черниця ще раз: "Батько, пам'ятаєте псалом 123"? Священик говорить: "На жаль, сестра, плоть така слабка". Але довозить її до жіночого монастиря і від'їжджає з незаспокоєною плоттю. Прибувши в церкву він мчиться, щоб прочитати Псалом 123. І що він бачить: " Ідіть далі, далі і далі і ваші бажання виконаються". 

Мораль: "Якщо ви погано знаєте те, що вам належить знати у вибраній вами професії, ви можете втратити багато можливостей". 

 

Урок 4 

Ворона сидить на дереві. Мимо скаче кролик. Він запитує ворону: Що ти робиш"? Вона: "Та що хочу - тому нічого і не роблю". Кролик запитав: "А я так зможу"? Ворона: "Чому ні"?. Сів кролик під деревом, сидить, нічого не робить. Мимо пробігала лиса, дивиться: сидить кролик. Тут вона його і з'їла. 

Мораль: "Щоб сидіти і нічого не робити, треба сидіти дуже високо". 

 

Урок 5 

Індичка говорить бикові: "Ох, як би мені хотілося злетіти на верхівку цього дерева і поглянути на світ звідти". Бик запитує: "І чому не злітаєш"? Вона: "Та сил замало". Він: "А ти їж моє лайно, в нім купа корисних і поживних речовин. Іншим допомагає - допоможе і тобі". Індичка поїла корисне лайно один день - зуміла злетіти на першу гілку. Другий день - на другу. Так поступово і піднялася майже на самий верх. Де і була відстрелена фермером до святкової вечері, як сама відгодована індичка. 

Мораль: "Лайно іноді може допомогти піднятися на самий верх, але частіше - засмоктує". 

 

Урок 6 

Маленька пташка не встигла полетіти до теплих країв на початку зими. Було холодно, пташка замерзнула і впала на полі. Мимо йшла корова, і коров'яча "перепічка" потрапила прямо на пташку. Пташці стало тепло, вона відігрілася і на радощах заспівала. Мимо йшов кіт, почув спів пташки, розкопав коров'ячу "перепічку", дістав звідти пташку і з'їв. 

Мораль: 1. "Не кожен, хто виливає на вас лайно - ваш ворог". 2. "Не кожен, хто дістає вас з лайна - ваш друг". 3. "Якщо сидиш в лайні, тримай рот закритим".

0

Коментарі 1

  • 2011-02-05 12:35
    Геніально!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.