2011-01-31 14:37:56

Про теорії світової змови

Я до теорій змов відношуся украй недовірливо. Більшість подібних теорій це спрощення реального стану справ. Людина ставить питання( людині це властиво) і будучи нездатним розібратися в подіях, що відбуваються, та і не маючи необхідної ввідної інформації люди займаються спрощенням. Зараз це стало просто і комфортно - виходиш в інтернет і в лічені години дізнаєшся усю таємницю світового закулісся...

Але сьогодні я вирішив пофантазувати. Давайте представимо що таємний світовий уряд все-таки існує. Сидить десь у бункері позаземний розум який-небудь, або жидо-масоны сидять, або ще хто-небудь, не важливо. Сидить воно значить в таємному бункері і маніпулює народами з метою... з якою метою? Ну, хоч би з метою продовжувати маніпулювати:)

Так от означає, часи те змінилися. Приховувати інформацію зараз і приховувати інформацію допустимо навіть 20 років тому, це як говоритися дві великі різниці. З розвитком інтернету і нових інформаційних технологій приховати щось стало практично неможливо. Новини облітають всесвітню павутину практично миттєво і як тут бідному жидо-масонскому позаземному розуму не спалитися? 

А дуже просто. Якщо хочеш приховати чого-небудь - поклади на видноті. Та не просто поклади, а розкидай навкруги всіляке барахло. Якби я був на місці позаземних жидо-масонов, я поширював би в интернетах правду рясно присмачену відвертою брехнею і в різних інтерпретаціях. А безпосереднім поширенням займалися б маргінали усіх мастей, різні хіппі та повернені фанатики. Так би заплутав усе, що у самого біса рогу б в спіральку закрутилися.

І більше нічого не потрібно робити. Якщо навіть хто-небудь докопався б до чого-небудь, на нього оточення дивилося б як на дурника і нехай би він носився зі своїми секретними матеріалами, які ні для кого не секрет.

Отже якщо таємний світовий уряд існує, правда скоріш усього лежить у нас прямо під носом. Але хто зможе відокремити зерна від плевел?

До речі 25-го січня в Пітері відбувся прем'єрний показ нової частини Цайтгейст. Називається "Дух часу : Наступний крок", означає скоро з'явиться і в мережі. Хто знає, може там ховається істина?

1

Коментарі 1

  • 2011-02-02 09:03
    \"Дух часу : Наступний крок\", означає скоро з\'явиться і в мережі.
    Це вже 3-тя частина. Я вже зустрічав її десь в мережі.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.