2015-01-21 17:43:19

"Після хворобне".Як скинути зайву вагу після свят?

     Всім привіт) Давно не заходила і аж засумувала) Трохи хворіла на свята,та й не до блогів було,бо треба ж по усіх родичах сходити,у село поїхати, з друзями на санчатах покататись) 

     У цьому блозі хочу вам трохи розповісти про те, як привести до тями свою фігуру та організм вцілом після свят.Отже, усі ми на свята нажерлися як маленькі поросятка і тепер страдаємо від наслідків,які "відклалися" на наших животиках,бочках,ніжках)))) Я також страдаю по гарній фігурі, тож вирішила розшукати в інтернетіметоди боротьби з зайвими кіло.

     В ході мого"розслідування" я зрозуміла,що головне - багато їсти і пити .Звучить парадоксально,але щоб наш організм почав позбавлятись"зайвого" йому треба постійно працювати. Що це означає? Це значить ,що їсти треба 5-6 !!!! разів у день,це робится для того,щоб наш організм постійно переварювам їжу,тобто постіно працював,тобто постійно спалював калорії. Начебто все зрозуміло,але ж що їсти і у якій кількості??? З цим питанням мені допомогла впоратись программа" Счетчик калорий" яку я скачала з плеймаркету. Суть цієї программи у тому,що ви заповнюєте свої данні:вагу,зріст,образ життя(активний спорт,без спорт.навантажеть тощо) і обираєте,що саме ви бажаєте:схуднути.підтримувати вагу,набирати вагу. далі программа сама вичіслить скільки калорій вам треба вжити у день а також перелік продуктів з їх калорійністю (кількість грам ви встановлюєте самі а далі вона вам підрахує скільки у тих грамах калорій).

     В мене ця програма вже давно стояла,але я їй не користувалась,а тут виявилось,що вона мені дуже підходить і стимулює записувати все,що я їм. таким чином,я свої 1500 калорій можу сама контролювати і розподіляти на весь день,і мені це дууууже подобається ,бо я не відчуваю голоду на протязі дня,стала набагато менше їсти і краще себе почувати.І це лише за тижждень))))) найскладніше для мене пити багато чистої води.Треба пити 1,5-2 літри у день,але мені вона не лізе,як не пхай))))))Та я не здаюсь і 1л. точно в себе вливаю,і вам раджу))

    Разом з цим,треба займатись зарядкою.Обирайте для себе найьільш підходящій варіант і кожен днь,хоча б 10-15 хвилин виділяйте мінімальним навантаженням,повірте,результат побачите швидко.Для себе я образа звичайну зарядку,розтяжку та йогу .Доречі,йога заряжає енергією на весь день:) Я почала її вивчати тоді,коли почала правильно їстоньки,я не повернута на цьому,але заряд відчуваю насправді.Це я кажу щоб ви не подумала,що я вас у цю віру затягую))

   За 4 дня такого експеріменту я скинула 1 кг. без зусиль.Зовсім.Не напружуючись і не знущаючись над своїм організмом.Така форма харчування:а)корисна; б)допомагає скидати вагу так,що потім вона не повертається; в) не шкодить вашому організму; г) виводить усі бякі ( у тому разі,якщо ви свої калорії витрачаєте на  овочі,фрукти,каші, воду,супи тощо,а не на 2 пачкі чіпсів на день).

    Начебто все,що хотіла я розповіла)Якщо є питання-задавайте у коментарі-з великим задоволенням відповім)Всіх целую,люблю,бувайте:)

8

Коментарі 30

  • 2015-01-21 20:11
    Идея правильная с небольшой коррекцией: всё время есть нельзя. Вы наверное имели в виду - часто. Так как органам тоже нужно отдыхать. Статья тяжело читается из-за огромного количества опечаток, проблем с разделительными знаками (прямо стихийное бедствие).
    • 2015-01-23 00:19
      Вибачаюсь,дуже квапилась думки викласти,таке зі мною буває)) Стосовно частих прийомів їжі-так,я мала на увазі,що їсти треба частіше, 5/6 разів на день)))
      • 2015-01-23 00:29
        поддерживаю. а текст лучше подчистить, чтобы читать и не спотыкаться)))
        • 2015-01-23 00:52
          дякую) блог корегувати не можна,нажаль)
          • 2015-01-23 09:48
            Конечно можно корректировать: входите в свой блог и возле темы (когда наводите курсор) появляются значки: "карандашик" и "крестик". Вам нужен карандашик.
            • 2015-01-28 02:15
              о) зранку буду наводити лад) чогось думала, що пости неможна виправляти, тільки записи на стіні)
  • 2015-01-21 20:12
    Як лікар, хочу Вас попередити, що дуже швидко вагу скидати не варто. По-перше, зайві кг можуть швидко до Вас повернутись, якщо Ви зупините підрахунок кілокалорій. А по-друге, швидка врата ваги є стресом для тіла, й організм реагує на нього по-своєму (підвищується викид катехоламінів, відбувається спазм судин шлунка, шкіри, нирок та інших, активація катаболізму білків, жирове переродження печінки, опущення нирок).  
    Дуже добре, що Ви навчились вести підрахунок своїм енергетичним потребам. Насправді, щоб схуднути, можна і чіпси їсти. Але тільки тоді, коли це одна пачка вагою 100 грам в день і більше до роту Ви нічого не покладете. Довго так організм не протягне, тому експериментувати не треба. Тільки здорова їжа. 
    А щодо навантажень, то краще віддавати перевагу анаеробним тренуванням. Це вправи на витривалість,біг, спортивна ходьба.  
    Бажаю Вам успіхів)))
    • 2015-01-22 23:54
      О, лікар на сайті - це добре. Буду знати, до кого звертатися за порадами та консультаціями. Підкажіть, а які вправи краще робити в домашніх умовах? Треба скинути близько п"яти кілограмів:) Ніяк вони мене не покидають, не піддаються)))
      • 2015-01-23 00:30
        отдайте соседке или сходите в баньку вместо мужа... поработать :)))))))))
        • 2015-01-23 00:53
          оооо...як віддавати сусідам підкажіть ,я теж хочу))))))))
          • 2015-01-23 09:50
            :)))) готовите вкусняшки и относите соседке, а сами... облизвываетесь и терпите :)))) жаль, что мои соседки такие же
        • 2015-01-23 20:20
          ахахаха))))) якщо пійду замість чоловіка в баню з його компанією (десятьма дядьками), то за один сеанс скину не 5 зайвих кг, після такого походу і живого місця не залишиться)))) шось я починаю флудити, закругляюсь:) 
          а сусідка свої хоче мені підкинути, бо їй 15 кг заважають:)
          • 2015-01-23 20:38
            Этажом ниже сходите :)))
      • 2015-01-26 12:30
        Найголовніше для будь яких занять - регулярність. Вашому тілу не сподобається, якщо Ви будете займатись спортом тільки тоді, коли Вам заманеться.  
        А щодо вправ... як на мене, найефективніші комплекси це ті, що роблять балерини. Але для таких вправ Вам знадобиться "станок". Це така горизонтальна палиця, яку треба кріпити до стіни на рівні талії. Вправи для балету мають у собі і перевірку на витривалість, і силові навантаження для ніг. А ще вони додають грації та легкості. 
        І у ніякому разі не крихти за чотири години до сну. Краще після 18:00.
        • 2015-01-28 02:09
          ооооо...щодо балерін...це моя стихія))) так, класичний танець "виховує" тіло ДУЖЕ дієво,і вдома їм можна займатись ,станок( насправді він називається палка,термін "станок" ми не використуємо чомусь;) ) можна замінити стільцем,або ж просто стіною, але я б не радила займатись балетом вдома-це може бути небезпечо, краще з вчителем.
    • 2015-01-23 00:23
      Дякую за коментар,але здаєтся,я у статті я як раз і написала,що вагу не треба скидати швидко, і що ця дієта(навіть не так,не дієта це,а тільки форма правильного харчування як на мене) допомагає прийти у форму без шкоди для здоров'я)))) я не пропагандую швидку втрату ваги,це погано і я про це знаю) Ну а стосовно вправ-тут вже кожен сам вирішить,що йому довподоби) поки на вулиці грязюка,я займаюсь вдома і мені це подобається)
      • 2015-01-28 19:51
        Якщо мені треба було дуже швидко скинути вагу (все, що відклалось за новорічні свята) за декілька днів, то я використовувала дієту на гречаній каші та кефірі. Але це можна з собою діяти тільки в най-най-най екстремальніших ситуаціях. Бо така "дієта" є дуже шкідливою. Але на перші дві доби сходять набряки, починають швидко втрачатись енергетичні резерви організму, а разом з ними білки та жири. Так, Ви становитесь менше у розмірах... Тільки ось настрій у Вас нікуди не годиться, сон погіршується, відносини з навколишнім світом псуються. Тому краще спочатку зробити вибір: потурати харчовим звичкам чи буди здоровою, стрункою та привабливою.
  • 2015-01-22 14:40
    Їсти по 5-6 разів певне не великими порціями та здорову їжу, бо на свята ми всі теж їли по 5-6 разів. :)  
    Для мене до речі, проблема зайвої ваги в деякій мірі актуальна, бо в мене сидяча робота за комп'ютером. Та я звичайно намагаюсь кожну годину вставати, робити розминку. Треба здійснювати технічну перерву, щоб очі відпочивали та тіло розминалось. А так після шостої-сьомої години бажано не їсти важку їжу, можна, наприклад, яблука, грейпфрут чи мандаринку.
    • 2015-01-23 00:25
      Звісно,що їсти невеликими порціями,це само собою розуміється))))Але можу сказати,що коли почнете приймати їжу частіше,то й порції зменшаться)
  • 2015-01-23 17:16
    Можна і я всуну свої п'ять пальців))). 
    Rababusca, не сприймайте це як критику, просто може мій комент вам знадобиться. 
    У мене є подруга, дуже класна людина, а от писати курсові роботи на комп'ютері їй не довелось, вона гарний перукар. 
    Давайте я навчу вас писати на електронних носіях. Слова, велика буква, маленька, тире, з цим у вас все в порядку. 
    Де треба ставить "пробел", тобто інтервам між словами.  
    І так: між словами повинна бути дирка (у вас з цим все в порядку), після коми, після крапки, після знаку питання, після останньої літери чи будь-якого знаку. Тобто між усіма словами і знаками повинен бути пробіл. 
    Приклади: 
    Не правильно: від наслідків,які "відклалися" на наших животиках,бочках,ніжках 
    Правильно: від наслідків, які "відклалися" на наших животиках, бочках, ніжках 
     
    Не правильно:  
    Разом з цим,треба займатись зарядкою.Обирайте для себе найьільш підходящій варіант і кожен днь,хоча б 10-15 хвилин виділяйте мінімальним навантаженням,повірте,результат побачите швидко.Для себе я образа звичайну зарядку,розтяжку та йогу .Доречі,йога заряжає енергією на весь день:)  
    Правильно: 
    Разом з цим, треба займатись зарядкою. Обирайте для себе найьільш підходящій варіант і кожен днь, хоча б 10-15 хвилин виділяйте мінімальним навантаженням, повірте, результат побачите швидко. Для себе я образа звичайну зарядку, розтяжку та йогу. Доречі, йога заряжає енергією на весь день:). 
     
    Це повинно увійти в звичку, ставити пробіл не тільки між словами. 
     
    А стаття чудова, я зараз почала шукати інформацію, як схуднути і не набирати вагу після 30 років. Наче б то і не їм багато, а тіло змінюється, при чому попа і стегна повніють, а руки і груди на місці...
    • 2015-01-23 19:19
      :))))) "....при чому попа і стегна повніють, а руки і груди на місці..." :))) лучше бы грудь росла, а окорочка - нет. :)))
      • 2015-01-25 13:55
        окорочка-это круто!)))
        • 2015-01-25 13:58
          А как же их иначе назвать? :))))))))
          • 2015-01-25 14:13
            эх, да какая разница, как их назвать - куда бы их ДЕТЬ?)))))
            • 2015-01-25 14:24
              А куда же их деть то родненьких, всё своё ношу с собой. :)))
    • 2015-01-28 02:14
      Дякую) Критику я гарно сприймаю, якщо вона справедлива) В мене головна проблема-в дуже швидко друкую, тому, що боюсь не встигнути за своїми думками, ось звідки усі мої "проблеми", а ще українська...о, я російськомовна дівчинка, але мені дуже подобається українська,бо ж вона моя рідна мова, це також трохи додає важкості))))))))) Я намагатимусь" гальмувати", обіцяю)))
  • 2015-01-25 14:05
    Жіноча фігурка, яка б тендітна у 15-20 років вона не була, з віком зазнає змін, це відомо кожній жінці. Пологи та вік даються взнаки. До пологів я мала вагу 58 кг при 178 см росту. Це не результат тяжкої праці, ні, це лише зовсім лайтова корекція з мого боку на 1-2 см та 2-3 кг на 3 місяці. Після пологів цифри дещо інші - 73 кг. Звісно ,якщо вірити висловленню про ідеальні пропорції "зріст-110см=вага" то нібито результат не настільки катастрофічний. Але дзеркало та гардероб кажуть зовсім інше) Саме у стегнах осіли зайві кг, набрані у вагітність, і прийшлось сказати до побачення улюбленим спідничкам, платтячкам "на межі" та джинсам в обтяжку. До трьох годин щоденно проводжу на вулиці, причому активно - доганяю малечу) Але поки що годую, тому не сідаю на дієти. Може хто скидав зайві кг із цієї "проблемної зони"? Підкажіть конкретні вправи, якщо можна)  
    буду вдячна за коменти та поради!
    • 2015-01-25 14:24
      А что у вас с наследственностью, ведь это тоже немаловажный момент. У меня все также происходило с набором веса как у мамы моей (при беременностях) и одинаково реагируем на диеты.
  • 2015-01-26 12:52
    Спадковість тут теж грає роль, згідна. Та моя мама має зріст 165 см, тому не можу сказати про чітке наслідування іі фігури із пологами та віком. Кожна дієта на мене діє однаково - зверху донизу, тобто спочатку худне обличчя, а лише в самому кінці, МОЖЛИВО, окорочка). Коротше кажучи, очі западуть зовсім, доки вага покаже -3 кг... 
    Це не влаштовує абсолютно. Єдине, що допомагає взагалі без зусиль скинути до 10 кг за місяць - це вода. Море, бассейн - моє спасіння) Так, це дещо стресово для організму, але що поробиш) Потім залишається лише підтримувати вагу, оскільки вік теж вже не сприяє легкому схудненню.
    • 2015-01-26 20:01
      Моя мама тоже ниже меня (разница - 9 см), но фигуры очень похожи. Хочу вас порадовать тем, что вы относитесь к 90% женщин, которые худеют точно также: лицо, грудь, живот, попа, окорочка :))) И пока дойдёт до тех двух, то глаза и правда куда-то в мозг проваливаются. Как будто вместе со всем остальным и мозг худеет.:))) И действительно с каждым годом избавляться от лишних кг - сложнее. Если у вас есть возможность плавать - замечательно! И худеете и спина тренируется! У меня возможность есть делать заплывы и прыжки с бортика только в душ-кабине, к сожалению.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.