2011-02-03 00:28:40

Самі незвичайні у світі імена

1 місце: деякий час назад у Франції жила сім'я, позбавлена найзвичайнішого прізвища. Замість нього вона "носила" набір цифр - 1792. А чотири сини в цій сім'ї носили імена місяців року. Таким чином, в паспорті і інших документах це виглядало так: Січень 1792, Лютий 1792, Березень 1792 і Квітень 1792. Останній представник цього дивного роду, "пан Березень 1792", помер у вересні 1904-го року.

 

2 місце: А сім'я Джексонов з міста Чікаго затаврувала своїх п'яти діток, назвавши їх: Менінгіт, Ларингіт, Апендицит, Перитоніт, Тонзиліт.

 

3 місце: Психолог Джон Треін підготував книгу самих нісенітних найменувань, від яких страждають деякі американці. Наприклад, сім'я Травень з Нового Орлеана вибрала для своїх дочок імена: Му, Ву, Гу.

 

4 місце: В одному селі Кандхмала є хлопець на ім'я Я люблю картоплю.

 

5 місце: "Здрастуй, Два кілограми рису"!, "Привіт, Срібний долар"! - приблизно так вітають один одного при зустрічі два жителі району Кандхмал в індійському штаті Орісса. Цей куточок Індії тримає першість з самих незвичайних імен, які вигадують батьки для своїх чад. Два кілограми рису - пам'ять про посланий державою подарунок: саме таку міру рису видають за рішенням влади за кожну дитину, що народилася.

 

6 місце: Думається, після цього дівчинка на ім'я Принцеса Діана і хлопчик, охрещений Гамлетом, що з'явилися на світ в Харкові в 1998-му році, здадуться вам усього лише маленькою безневинною витівкою їх батьків

 

7 місце: Лориерик ("Ленін, Жовтнева Революція, Індустріалізація, Електрифікація, Радіофікація і Комунізм"), Урюрвкос ( "Ура, Юрко в космосі"!), Кукуцаполь ("Кукурудза - цариця полів"), Лагшмивара ("Табір Шмидта в Арктиці"), Даздраперма ("Хай живе Перше Травня"!).

 

8 місце: Ім'я міс С. Елен Джорджиане Сер-Леккен, яка народилася в 1979 році в штаті Монтана, США. Перша буква З - цей початок її імені, яке складається "усього лише" з 598 букв. Близькі звуть її Сноуоул або просто Олі. Ну а переписувачі населення, мабуть, ще простіше: "О, Господи! Знову вона"!

 

9 місце: На Гавайських островах в одну зі шкіл міста Гонолулу вступила молодша дочка власника одного з місцевих ресторанів. Її ім'я і прізвище складаються з 102 літер. Ось вони: Напу-Амо-Хала-Она-Она-Анека-Віхи-Віхи-Вона-Хіві-Нена-Вава-Кехо-інка-Касі-Хеа-Лекс-Еа-Она-Ней-Нана-Ніа-Кеко-Оа -Ога-Ван-Іка-вана. Її так і не змогли внести до класного журналу. Російською мовою це означає: "Численні прекрасні квіти гір і долин починають наповнювати Гаваї в довжину і ширину своїми пахощами". 

 

10 місце:Відомий художник Пабло Пікассо відомий всім. Але далеко не всі знають повний набір його імені й прізвища. Пабло Дієго Хозе Франциско де Паула Хуан Непомука Кріспін Кріспіано де ла Сантісіма Тринідад Руїз і Пікассо. Всього в його імені і прізвищі 93 літери. Адже Пікассо - іспанець, а в Іспанії такий пишний набір імен зовсім не рідкість.

А в 2008 році в Москві з'явилися два хлопчика на ім'я Північ, один Дельфін, Вітер і Ангел. Дівчаток нарекли Місяцем і Галавікторією. Роками раніше народилися Салат Латук, Авіадиспетчери, Просто Герой, Ярослав-Лютобора, Зоря-Заряніца, Воля, Місяць, Віагра, Росія, Прохолода і Приватизація ... А є ще БОЧ РВФ 260602 (Біологічний Об'єкт Людини роду Вороніних-Фролових, народився 26 червня 2002 року ...

1

Коментарі 2

  • 2011-02-03 05:49
    Ну що тут скажеш?! У деяких батьків занадто бурхлива фантазія.
  • 2014-12-23 01:18
    Боже мій, я навіть подумати не могла, що бувають такі диваки, що замість літер вибирають цифри)) Чому саме 1792? Мабуть, якби я вибирала собі замість імені Лана цифровий код, вибрала б щось типу 5555 (типу я найкраща) і обов"язково з припискою пані)) Ім"я - назви хвороби - це взагалі неприйнятно) Так можна накликати собі хворобу) Не люблю довгі умена, а от Янгол чи вітер - цікаві ідеї для імен) чого тільки люди не придумають, щоб виділитися))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.