2011-01-27 00:00:36

Секрети нанесення макіяжу. Поради. Косметика.

Макіяж це мистецтво. Професійний візаж покращує апеляцію і дає вам додатковий титул в суспільстві, який допомагає вам відновити упевненість в собі. Макіяж має бути розкритий, що робить вас вами, а не робить вас кимось іншим. Навіть найдорожчий макіяж не виглядатиме особливо прекрасно, якщо він застосовується безвідповідально. 

Макіяж включає багато речей, про які ви повинні знати, таких як інструменти макіяжу : тіні, підведення, помади і їх правильне застосування. Спершу вам слід вибрати добре освітлене місце. Усі інструменти і продукти макіяжу мають бути поряд з тобою. 

Є багато жінок, які не дуже красиві, але вони уміють підкреслити макіяжем свою суть і бути в центрі тяжіння, незважаючи на їх недосконалий виглядає. Ми надамо Вам усю інформацію про косметичну продукцію на ринку і останні поради в макіяжі для поліпшення вашої природної краси. 

 

Як правильно наносити макіяж на очі. 

Усім відомо, що очі є вікнами душі. Якщо ви хочете, щоб хтось побачити вашу внутрішню красу, то треба щоб помітили ваші очі. Але найідеальніший спосіб - носить найделікатніший макіяж очей. Ми повинні визнати, що більшість з нас ділові люди і нам бракує часу закласти професійний макіяж як у зірок. Для цього треба багато часів і практику, що б зрештою отримати бажане. Почніть з відео уроків, яких повно в інтернеті, або сходіть пару разів в салон краси до візажиста і придивіться, як вона це робить. І помітите, що незабаром ви робитимете не гірше. 

 

Нанесення тіней для очей. Корисні поради при нанесення макіяжу на очі. 

Очі великі риси обличчя і використовується більше в спілкуванні через невербальну мову. Враховуючи, що очі приковувати людську увагу, жінці було б непогано зіграти очима, щоб зміцнити свою особу. Трюк для створення очима вражаючого погляду полягає в правильному застосуванні косметики, особливо тіней. Ось деякі ради і прийоми, що зроблять очі чарівнішими. 

Суміш гарненького. 

Один з ключів до досконалості очей в тому, як поєднуються колірні тіні. Колір тіней на очах слід комбінувати плавно і гармонійно від однієї тіні до іншої по вашій повіці. Для цього вам треба буде використовувати 3 кольори ваших тіней : базовий колір, основний колір і підсвічування. Застосовуйте спочатку базовий колір на повіки, а потім покладете основний колір. Потім виділите складки очей. 

 

Виведи колір ваших очей. 

Поекспериментуйте з кольорами і подивіться, наскільки добре вони йдуть до ваших очей.

 

Функція "обережно". 

Щоб завершити ефект, який ви намагаєтеся досягти з вашою тінню, вам треба робити усе з особливою обережністю. Тому важливо, щоб ви застосовували підсвічування дуже ретельно. Наносите ваші тіні на зовнішньому краю складок очного яблука, щоб ваші очі виглядали більше. Наносити тіні під самі брови є непотрібним, простота проходить довгий шлях. 

 

Приглушити відливом. 

Слабкий відблиск чудово підходить для мерехтіння очима, але будьте обережні, надавши йому перевагу, він може виділити не лише очі, але також і зморшки. 

 

Використовуйте грунтовку. 

Використовуйте грунтовку перед нанесенням вашої тіні. Грунтовка не лише робить ваш погляд гладшим, але також тримає довше макіяж на ваших очах. 

 

Робота з губами. 

Якщо ви хочете мати драматичні червоні губи, тримати очі світлими, а тінню використовуйте маскування щоб приховати непривабливі лінія на повіках. 

 

Граничний димний відтінок. 

Якщо ви пробуєте свої сили з димними очима, спробуйте зберегти свій колір на повіках і не дайте йому наблизитися до складки. 

 

Ще яскравіше з білим. 

Щоб ваші очі здавалися яскравіше, додайте декілька білих точок тільки на внутрішній частині очей. 

 

Колір, колір, колір. 

Поекспериментуйте з різними відтінками тіней. Якщо ви купили те, що ви думаєте, занадто темним або сміливим, спробуйте змішати його з іншими кольорами.

0

Коментарі 1

  • 2015-01-21 00:00
    Які гарні поради. Дуже змістовно, професійно і практично. Я ніколи не підходила до макіяжу так грамотно )) тож тепер маю майже детальний план "разфарбування" обличча. :))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.