2011-01-27 01:56:56

Сивина волосся, випадання випадання волосся або лупа. Секрети відновлення волосся

Якщо на вашій голові з'явилася сивина, народна медицина рекомендує використовувати кропиву. 10-15 г листя або коренів заварити склянкою окропу. і пити по 1 ст.л. настоянки 3-4 рази в день за пів години до їжі. Одночасно листя, корені і свіжий сік кропиви втирають у волосся. Ще можна настояти 50 г листя і коренів кропиви в пів літри води і оцту, пів години прокип'ятити, охолодити і процідити. Цей відвар втирати у волосся щодня в продовж декількох тижнів. 

Якщо волосся випадає, з'являється лупа - приготуєте лосьйон: 25 г шкірки цибулі, 5 зерен подрібненої гвоздики, 1 склянка спирту. Два тижні настоювати суміш в закритому посуді в теплому місці. Якщо волосся сухе додайте в настоянку 3 ч. л. олії рицину. Настоянку наносити на волосся масажними рухами на 5-10 хв після миття голови, потім волосся добре розчешіть, сполосніть і висуште. Через місяць волосся стане здоровим і блискучим.

Щоб волосся було красивим, збийте одно яйце, змішайте з 1 ч. л. меду і 2 ч. л. соняшникової олії або маслинової олії. Масажними рухами нанесіть на шкіру голови накрийте теплим рушником і небагато так потримаєте. Потім помийте голову.

0

Коментарі 1

  • 2015-01-01 22:32
    Я була цілковито впевнена, що, якщо з"явилась сивина, то мені нічого, крім фарби, вже не допоможе) Але - народна медицина - всесильна, обов"язково скористаюсь порадою і почну пити кропиву і втирати у волосся) Чого не зробиш заради натуральної краси!))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.