2014-12-26 11:04:21

СТІВ ДЖОБС - МОЛОВІДОМІ ФАКТИ ЖИТТЯ.

По п'ятницях ми говоримо про людей, які досягли успіху. І сьогодні поговоримо про епохальнуособистість- Стіва Джобса.

Ми, так часто шкодуючи про недосягнуте, пояснюємо це цілком об'єктивними причинами - не в тій родині народився, я сирота або мої батьки алкоголіки, не пощастило з викладачами - відбили бажання вчитися, помилками, дурістю вчиненимив молодості ... причин просто мільйон. І всі вони маютьмісце бути,і багато чого пояснюють. Але знаєте що? ... Можна пояснити, розповісти причину, чому людина краде чи вбиває, грішить .. але ніколи ще, ні вжодному суді пояснення не принесли виправдання вчинку! Чи розумієте Ви мене? ..

Отже, Стів Джобс, незаконнонародженадитина американської аспірантки-логопеда і мусульманина, вихідця з Сирії, теж аспіранта.Молоді людиі вирішили, що вони ще не дозріли створювати сім'ю і виховувати потомство, тому від майбутнього піонера IT-ішніка вони відмовилися. Малюка усиновила родина Пол і Клара Джобс. Так що перший удар Стів отримав при народженні - він виявився сміттям для своїх біологічних батьків, яких він так і не зумів пробачити до кінця свого життя.

При всіх своїх досягненнях, Стів - недоучка. Він не зумів отримати, точніше, закінчити навчання в коледжі. Як там було насправді - громадськості не відомо, але є версія для друку - через бідність сім'ї, Джобс не мав можливості вчитися. У нього не було кімнати в гуртожитку, він був постійно голодним і навіть ходив пішки, збирав і здавав пляшки (у них, виявляється, теж таке є). Щасливі дні для Стіва були неділі, коли він ходив до храму кришнаїтів, де разом з іншими жебраками його годували повноцінним обідом.

У молодості, Стів обдурив і обібрав свого товариша Стівена Возняка. Проробивши спільну роботу і отримавши за неї $ 5000, Джобс сказав Возняку, що їм заплатили лише $ 750. Саме цю суму вони і поділили «порівну».

Стів Джобс ще в юнацтві захопився ЛСД (сильнодіючанаркотичнахімічна речовина, яка впливає на свідомість). Судячи з усього, він цього не соромився і не приховував, навітьвважав чимось звичайним і нормальним.

Будучи одним з найбагатших людей світу - його зарплата в Apple становила всього $ 1.

Стів Джобс був убитий раком підшлункової залози. За словами родичів, які перебували біля ліжка вмираючого, останніми словами Стіва були «Ух ти! Ух ти! Ух ти! »

Враховуючи негативні факти в житті цієї людини, важко не захоплюватися його цілеспрямованістю та бажанням досягти вершин. Можливо багатьом і багатьом з нас, є над чим замислитися. Не варто шукати виправдання ... Має сенс шукати способи досягнення!

 

0

Коментарі 4

  • 2014-12-26 11:54
    Дуже цікаві факти Ви описали з життя Стіва Джобса. Ніколи не могла б подумати, що ця людина була колись настільки бідна, що збирала та здавала склотару. Іще мене вразили дані про його зарплатню у Apple. Чи є у нашій країні такі багатії, зарплатня яких $ 1 чи ні? А щодо виправдань в суді та взагалі будь-яких виправдань, я вважаю так: людина хоче, щоб хтось спробував зрозуміти її переживання, а також хід її думок. Мабуть частіше вона виправдовується не для того, щоб її пробачили за якусь поведінку, провину або якісь негативні дії, а для того, щоб її зрозуміли.
  • 2014-12-26 12:50
    Стовідсоткової з Вами згодна - бути понятими ми хочемо набагато частіше, ніж бути виправданими. Це природа людини. 
    Що стосується зарплати, мене теж цей факт захопив! Джобс отримував мільйонні доходи від акцій і був цим ЗАДОВОЛЕНИЙ. Не вимагав належну йому зарплату від СВОЄЇ компанії. 
    Озираючись на нашу ситуацію, боляче бачити, як "бідненькі" наші політики від президента - до аж ... отримуючи не малі прибутки від своїх бізнесів жмикрутяться відмовитися від своїх державних зарплат на користь країни яка задихається в скруті ... Чи то вони схуднути бояться, чи то ще щось?...І при цьому у них вистачає совісті кричати на всіх кутах про свій патріотизм :(
  • 2014-12-26 20:17
    Автору тексту велика подяка, дуже гарно написано жаль лише, що атвтобіографічні фільми не бувають такими ж хорошими.
  • 2014-12-26 21:48
    ох, вельми дякую! :) Дуже приємно!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.