2012-07-31 01:14:51

Темний лицар: Відродження легенди (2012)

З моменту прийняття на себе вини за смерть Харві Дента пройшо цілих 8 років. Тоді Темний Лицар пожертвував усім. Бетмен розчинився в ночі, а мільярдер Вейн втратив інтерес до життя. Цілих 8 років брехня діяла, очищаючи вулиці Готтема від найнебезпечніших кримінальних елементів суспільства з допомогою антикримінального акту Дента. Але не все можна вічно тримати в в таємниці. Рано чи пізно таємне стає явним. А сприяє цьому ряд подій, котрі перевернуть звичний хід життя міста.

Бетмену знову доведеться зіткнутись з достойним суперником: настільки ж могутнім як в фізичному плані, так і в фінансовому та інтелектуальному.

Подобаються фільми Нолана своєю продуманістю всіх деталей. Достойні суперники, логічні поступки як героїв так і антагоністів, непередбачувані повороти, зовсім непередбачувані, ну не настільки як в Девіда Лінча, але це й на краще. Правда є до чого придертись: наприклад, так і не зрозумів як повернаються колеса в бет-мотоциклі при крутих поворотах, як жінка-кішка навчилась на ньому їздити і стріляти з першого ж разу, коли осідлала цього двохколісного. Ну і менше з тим, можливо в Готтемі проводять спеціальні курси для супергероїв по управлінню подібних агрегатів, але в будь-якому випадку це аж ніяк не впливає на враження від фільму.

Фільм явно не для дітей, але більшу частину аудиторії кінотеатру становили вони: це не означає, що фільм нецікавий дорослим - просто понеділок, робочий час. Моя нелюбов до кінотеатрів ще сильніше посилилась через тих глядачів, котрим тільки мультики і варто дивитись: шелестіння пакетами з-під кінотеатральних харчів, розмови між собою  напротязі всього сеансу. Радує те, що, принаймні, не чув їхнього чавкання.

Думаю, ви уже здогадались, що на цей фільм варто сходити в кінотеатр. Тільки майте на увазі, що його тривалість - 2 год 40 хв.

 

Приємного перегляду!

0

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.