2011-05-08 17:11:54

"ФІНАМ" запускає соціальний сервіс для автомобілістів на Finamauto

Finamauto оголошує про запуск соціального сервісу - club.finamauto.ru, що є унікальним майданчиком для спілкування автомобілістів.

Її учасники можуть не лише спілкуватися на широкий спектр автомобільних тим, але і вивчити відгуки інших користувачів, вибрати авто, поділитися досвідом автоподорожей і розрахувати бюджет поїздки. З нагоди запуску нового сервісу на Finamauto.ru стартує конкурс "Приведи друга", переможець якого отримає на 2 тижні автомобіль Mazda CX - 7.

FINAMAUTO.RU - автомобільний проект Інформаційного агентства "ФІНАМ". Його користувачам завжди доступні самі останні автомобільні новини з коментарями експертів, актуальні фотографії автомобілів і відеоролики, можливість вибору авто в каталозі. З 25 квітня користувачам ресурсу доступний унікальний соціальний сервіс, у рамках якого вони можуть спілкуватися на широкий спектр автомобільних тем.

На Finamauto розширений функціонал: тепер користувачі проекту можуть самі стати авторами і публікувати пости про те, що цікавого вони бачили на дорогах, з чим зіткнулися при обслуговуванні авто, публікувати відгуки про автомобілі і ділитися досвідом автоподорожей по Росії і Європі. Будь-який контент, будь то пост, коментар або фотографія, модерируется самими користувачами, як це вже давно прийнято в web 2.0.

Club.finamauto.ru - не лише місце для спілкування і купівлі-продажу автомобілів. Кожному учасникові безкоштовно доступний сервіс для реєстрації витрат на автомобіль. Сервіс інтелектуальний і розраховує передбачувану дату наступної витрати.

На даний момент club.finamauto.ru працює в режимі тестування, і буквально кожного тижня в його рамках з'являються нові можливості, покращується інтерфейс.

Одночасно із запуском нового сервісу, з 25 квітня 2011 року на Finamauto стартує конкурс "Приведи друга". Учасникові, який притягне в проект саму більшу кількість друзів, дістанеться головний приз - 14 днів на Mazda CX - 7.

"Зараз, коли на ринку існує багато автомобільних інтернет-проектів, знайти свою інформаційному нішу  проекту все складніше. Утримати аудиторію і притягнути нову можливо, лише постійно міняючись і пропонуючи користувачам не лише новини і статті, але і функціонал для спілкування і різні сервіси, в нашому випадку - помічника при плануванні особистого бюджету", - говорить керівник проекту Finamauto.ru Наталія Бернадська.

1

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.