2011-01-26 12:47:22

Хористи / Les Choristes / Chorists

Франція, 1949 рік. Зневірившись знайти роботу, вчитель музики Клемент Матьє потрапляє в інтернат для важких підлітків. Там він бачить, до яких жорстоким «виховних заходів» вдається ректор цього закладу Рашан.  Чим більше знущається Рашан над хлопчиками, тим агресивніше вони стають. 

Добродушного за вдачею Матье обурюють ці методи, але він не в змозі відкрито протестувати.  Та одного разу йому, авторові численних музичних творів, які він скромно ховає в своїй кімнаті, приходить в голову чудова ідея: організувати шкільний хор.

Фільм вийшов досить такий цікавий і хороший.Відносини між вчителями і учнями тримають в напруженні глядача. Кожної хвилини цікаво чим закінчиться ця історія з ,здавалось, безнадійними учнями цього закладу.

Режисер: Крістоф Барратьє / Christophe Barratier

У ролях: Жерар Жуньо, Франсуа Берлеан, Кад Мерад, Жан-Поль Боннер, МаріБунель, Жак Перрен, Дідьє Фламан,Поль Шарьєр, Кароль Вайсс, Філіп ДюЖанеран,Ерік Демареш, Жан-Баптист Моньє, Максенс Перрен.

2

Коментарі 2

  • 2011-01-27 07:54
    Захоплюючий фільм! Цікаво те, що методи виховання Матьє були ефективніші, ніж методи \"кнута\" директора закладу Рашана.
    • 2011-01-27 17:16
      Фільм показує, що добра сторона людини все ж бере верх над злою, тому у Матьє все вийшло.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.