2011-01-27 00:37:33

Целюліт і деякі практичні поради по усуненню. Заходи і засоби по усуненні целюліту.

 

Що таке целюліт, знає кожна жінка. Ця проблема не дає спокій кожній другій, а кожна третя віддає половину свого життя на боротьбу з цією проблемою. Для знищення апельсинової кірки хороші будь-які заходи і засоби. Але пам'ятаєте, зайва вага і целюліт - це різні речі. Дієти і фізичні вправи дають деякий ефект, але добити найстаріші і мертві целюлітні клітини, до яких практично не підступає кров, потрібні наступні дії: 

 

ДЛЯ ПЕРШОЇ СТАДІЇ ЦЕЛЮЛІТУ

Коли апельсинової кірочки ще немає, але при стисканні невеликої ділянки шкіри вона з'являється 

1. Масаж 

Масаж сприяє припливу крові до давно забутих місць у ваших проблемних зонах. Ви можете робити масаж самі (правда ви не зможете помасажувати сідничні м'язи) або просити допомоги у фахівця. Масажотерапія є найефективнішим методом. Це і проста і одночасно приємна процедура. 

2. Використання дарів моря або таласотерапія

Як і дієти з використання морських продуктів, так і різні процедури із вживанням морської солі, різних видів водоростей, грязей,  дає карколомні результати. Найефективнішими є маски з червоних водоростей. Під їх дією шкіра розогреваеться і відбувається інтенсивна циркуляція крові.

3. Водні процедури

Ванни з морською сіллю, циркулярний душ, сауна або народна російська лазня з березовими віниками проженуть самий злісний целюліт. Просто не забувайте робити усі ці процедури часто, а не раз на пів року.

4. Вакуумна терапія

Своєрідний метод з використанням свічки і 250 банки грама. Тримаємо перевернуту банку над гарячою свічкою декілька хвилин і різко не перевертаючи її ставимо на ногу. Коли ви відчуєте, що банка добре всмоктала в себе вашу шкіру, рухайте банку по проблемних ділянках шкіри тримаючи вакуум і не впускаючи повітря. 

 

ДРУГА СТАДІЯ ЦЕЛЮЛІТУ

Апельсинова кірка видно неозброєним оком. Для лікування другої стадії целюліту треба вже прибігати до допомоги фахівців. 

1. LPG - масаж (вакуумно-роликовий)

Діє набагато краще за ручний масаж і банку зі свічкою. Шкіру всмоктують спеціальним апаратному і розминають двома роликами. Таким чином підшкірні жирові клітини інтенсивно розминаються і процес знищення целюліту проходить в набагато швидше.

2. Акупунктура з пропусканням струму

Така собі екзотична процедура проти целюліту. Маленькі, як волос, голки вводять під шкіру і подають електричний струм. Під час цієї процедури відчуваєш свербіж і переслідують неприємні відчуття. Під впливом струму відбувається розчеплення жирових клітин і вирівнювання шкіри.

3. Міостимуляція

Дія електричних імпульсів на м'язи ваших стегон. Процедура ідентична фізичним навантаженням, але без примусового виснаження. Легко просто і без турбот для ледачих. АЛЕ одно АЛЕ. Міостимулятори не можуть замінити фізичні вправи. І бажаний ефект ви чекатимете дуже довго. Адже спочатку міостимулятори були розроблені для хворих, які не можуть рухатися в наслідку аварій або інших неприятних чинників.

4. Ін'єкційна методика 

Це дуже неприємна але ефективна процедура, що займає три етапи. Під шкіру вводиться розчин, що спершу разм'ягчує жировий прошарок, потім розчин з вітамінами, гомеопатичними липостатиками для посилення метаболізму, третя ін'єкція складається з колагену і еластинів для ліфтингу і стимуляції вироблення в організмі власного колагену. 

5. Озонотерапия

Під шкіру вводять озон, тим самим збагачують клітини киснем. Цей процес покращує кровообіг і веде до розщеплення мертвих жирових клітин. Ефект дуже приголомшливий, але треба пам'ятати, щоб все не повернулося треба постійно стежити за своєю шкірою. Адже целюліт виведений такими методами, як ін'єкційна методика озонотерапія, може через деякий час повернуться. Тому треба постійно стежити за шкірою. Вам треба буде відвідувати спортивні зали, масаж, дотримуватися дієт. 

6. Ультразвукова терапія

Нова методика, яка за допомогою ультразвуку, принцип роботи якої дії ультразвуковими хвилями на мертві жирові клітини. 

7. Ліпосакція

Напевно найпоширеніший але і найнебезпечніший метод. Спеціальним насосом з під шкіри під загальним наркозом висмоктується жир. Це не проста процедура, а складна операція. Відновлення після її триває дуже довго а після можуть бити і побічні ефекти: розтяжки, набряки. 

 

Найголовніше не забувайте, найбільший ворог целюліту - лінь. Якщо у вас перша стадія целюліту, не допускайте виникнення другої. У ванні і в душі користуйтеся тільки жорсткою щіткою, їжте більше здорової їжі, гуляйте на свіжому повітрі, намагайтеся не проїздити дві зупинки, а пройти їх пішки, сидячи вечорів біля телевізора розминайте свої стегна або попросите чоловіка і у вас залишатимуться прекрасні ноги і красива попка.

 

2

Коментарі 2

  • 2014-12-23 03:13
    Автор статті все дуже гарно розписала, проте вона забулася сказати, що більшість вказаних процедур заборонені, якщо у вас проблеми з венами. В такому випадку ви, можливо, і позбудетесь целюліту, але також можете спровокувати загострення варикозу. А це набагато страшніше апельсинової шкірки.
  • 2015-01-18 21:33
    погоджуюсь з попереднім оратором :) та ще..."Вакуумна терапія" це жуть яка болюча процедура, просто жахливо болюча!!! Краще LPG...цен те й саме що вакумно-роліковий...бовакумно роліковий по гоому тілу - і це таки боляче та може залишати синці...а LPG це на вас одягнений спеціальний комбез и поверх нього робиться масаж...він не такий болючий та синців не залишає, а справу робить дуже добре!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.