2011-09-25 07:50:13

Це чудове життя / It's a Wonderful Life

It's a Wonderful Life(1946)

Джордж Бейлі, власник кредитної компанії у вигаданому американському містечку Бедфорд Фоллс, чесний, чуйний, люблячий чоловік і батько, пригнічений нашлинувшими на нього негараздами і подумує про прийняття найгіршого в його житті рішення.

Але Небеса не залишать його одного в скрутну хвилину і відправляють на допомогу Кларенса, єдиного вільного на той момент Ангела Другого Класу, приємного, доброго, але недосвідченого, котрий ще навіть не заслужив крила, хоча вже 200 років на них очікує.

Якщо він зробить свою роботу добре і зможе заставити Джорджа передумати, збудеться і його мрія. А часу у нього майже не залишилося ... Кларенс знаходить єдине правильне рішення ...

Неперевершений Джеймс Стюарт під режисурою Френка Капри в неймовірному фільмі. На даний момент я переглянув половину фільму до подій в банку, а серце уже переповнене емоціями. Те, що відбувається на екрані не залишає байдужим і переносить у світ Джорджа. Режисерська робота - вищий пілотаж. Цьому фільму по праву належать лаври світового кіномистецтва.

Обновлено:

До завершення фільму залишилось буквально 4 хв, і це щось неймовірне. Які тільки струни серця не зачіпає сюжет та гра акторів. Важко підібрати слова щоб описати масу вражень від перегляду цього шедевру. Я наполегливо рекомендую цей фільм до перегляду!!!

1

Коментарі 2

  • 2011-09-25 07:55
    Я вже вкотре повторюсь про те, що рекомендую фільм справжнім цінителям класики. Тому що так воно і є. І тільки уявіть собі - які чудеса творили на екрані в 1946 році. Не знімались в ролях, а жили на екрані.
  • 2011-09-25 11:49
     
    Фільм неймовірний! Фільм неймовірний! Фільм неймовірний! 
     

© 2010 - 2024. Всі права захищено.