2015-01-16 10:44:12

Чи любите ви подорожувати

Мені дуже подобається подорожувати - це завжди нові враження, знайомства з цікавими людьми. І не тільки. Вирушаючи в подорож із друзями, можна дізнатися багато цікавого про них. А переживаючи разом складні обставини (проживання у палатках, складнощі дороги, непогода, тощо) - зрозуміти, як вони насправді ставляться до тебе і до оточуючих. В таких умовах зазвичай краще розумієш і себе. Інколи це дуже укріплює відносини, а інколи - ні. Однак, це дійсно цінний досвід.

Подорожувати самостійно наважиться не кожен. Але лише так можна цілком зосередитися на поїздці, помітити багато цікавого, на що не звертаєш уваги, коли спілкуєшся з компанією. Подорожуючи наодинці, людина краще сприймає нове, приділяє більше уваги спілкуванню з іншими (ще незнайомими людьми), має змогу насолодитися красою природи та архітектури.

1007

Коментарі 17

  • 2015-01-16 12:13
    Я теж дуже люблю подорожувати. Мені подобаються поїздки з друзями, але ще більше я люблю подорожувати самостійно. Я люблю самостійно планувати маршрут подорожі. Вважаю, що багато в чому маршрут залежить від інтересів самої людини та її цілей. Мені цікаво побувати в центрі деяких містечок, подивитися їх пам'ятки архітектури, а також побувати на тихій околиці, в затишних малолюдних місцях, побачити звичайні речі в незвичайному ракурсі. Мені подобається досліджувати і гори, і ріки, і моря, і ліси. Найбільш приваблюють прогулянки пішки вздовж берега моря. Коли я подорожую самостійно, то можу затриматися або залишитися на кілька годин чи днів у цікавому для мене місці, можу відкоригувати або змінити свій маршрут в будь-який момент, можу просто насолоджуватися навколишнім світом і мене ніхто не відволікає від цього. А от з друзями не завжди так виходить, адже у них є свої інтереси й нам доводиться постійно поступатися чимось, чи переконувати один одного що краще подивитися.
  • 2015-01-16 14:16
    Нееет, для меня восприятие прекрасного оптимально тогда, когда я не отвлекаюсь на палатки, приготовление еды и т.д. Мне приятней вернуться в комфортную гостиницу, где без проблем принимаешь ванную, валяешься на кровати и никто не мешает.
  • 2015-01-16 14:25
    Я дуже люблю подорожувати і завжди починаю готуватися до поїздки заздалегідь: багато читаю про країну, щоб більше дізнатися про те, що я хочу побачити. Приїхавши в іншу країну, я можу спостерігати на власні очі все те, про що я прочитала. Щоб мої враження були завжди зі мною, я намагаюся якомога більше фотографувати, а повернувшись додому, продовжую згадувати свою поїздку.
  • 2015-01-16 17:05
    Просто обожнюю подорожувати! Дуже захоплююче побувати в нових місцях та завести нові знайомства. Особливо люблю їздити в гори. А найкращий відпочинок це досліджування покинутих замків)відчуваеш себе археологом)
  • 2015-01-16 17:44
    Коли я була дівчинкою, ми з танцювальним ансамблем подорожували всією Україною. Приїжджали до одного міста, давали концерт, а потім швидко до автобусу і знову у подорож. Так фестивалили ми біля місяця, потім – відпочинок декілька тижнів і знову треба їхати. Інколи нам щастило і між концертами залишався час для відпочинку, тобто на екскурсії. Але, коли ми були малі, нам так не хотілося ходити, щось роздивлятись, слухати, як у якомусь році, коли нас ще не було і в здогадках, на цьому місці здійснилось щось унікальне. Гадаю, у більшості малечі, якій батьки влаштовують екскурсії в голові вертяться саме такі думки. Але ці гарні часи пройшли. І ось ми несемося у вирі домашніх справ, роботи, навчання і зовсім не вистачає часу на відвідування історичних, або просто прекрасних куточків нашої держави. Хоча це інколи вкрай необхідно.
  • 2015-01-16 19:38
    Звісно! При чому всією родиною. Правда, поки що подорожуємо Україною, так як діти ще маленькі. Однак, це не заважає нам відкрити для себе багато чого нового. Скажу, що на Україні багато чудових і цікавих місць. Головне подорожувати самостійно, а не обирати популярні та відомі маршрути. Свого часу подорожували Кримом, але з його анексією знайшли багато чудових місць і на континентальній Україні.
  • 2015-01-17 17:00
    Я очень люблю путешествовать, но только не так как Вы написали. Не люблю никакие трудности во время отдыха. Предпочитаю перелеты на нормальных авиалиниях и гостиницы выбираем всегда по отзывам. а вот жить в палатке или непогода мне только испортят впечатления от поездки.
  • 2015-01-17 17:03
    Я також подорожувати полюбляю,жаль тільки,що в нашій країні мало туристичних місць(я маю на увазі розвинутих місць), якби ще хороша інфраструктура і непогана реклама то в кожному місті були б іноземні туристи.
  • 2015-01-17 17:28
    В мені поєднуються речі несумісні: ледве не нав'язливе бажання подорожувати і те, що "по-модньому" називають соціофобією) В сучасній складій політично-економічно-соціальній ситуації якось не до вояжів, однак хочеться зібрати нашвидкоруч манаття та гайнути.. та хоча б у ніжно коханий мною Ужгород. Не була там 4 роки й страшенно сумую. Люблю затишність і тишу цього міста, люблю красиві будиночки й усвідомлення того, що ти, вважай, опинився однією ногою за кордоном :)  
    Якщо ж мислити глобальніше, то в пріоритеті - країни-побратими: кохана Польща, прекрасна Чехія і рідна по крові Білорусь. А за ними вже й Німеччина з Італією... Ех, якби ж то все встигнути)
  • 2015-01-17 17:35
    Кожна людина полюбляє #подорожувати , але дуже часто можна почути, що люди подорожують закордоном. Мені це не дуже подобається, адже в нас також можна подорожувати. Я на новий рік їздив зі своєю дівчиною до #Львова . Спочатку ми вагалися їхати чи ні, адже ми з Донецька. Але потім поїхали і не пошкодували про це. Львів дуже гарне місто. А особливо на #новорічні свята, там дуже чарівна атмосфера та привітні люди. Тому я хочу, щоб люди теж почали подорожувати Україною, а не закордоном.
  • 2015-01-18 21:07
    Я бував у кожному обласному центрі України )) у кожному вінницькому та кримському селі. В Україні не має нічого красивіше за Крим. Десь приблизно 80-90% більш менш відомих міст України я бачив. Навіть Дебальцево, Торез та Волноваху. От де не був так це у Словянську можливо вже після війни дасть Бог до нього завітаю. Любив я у дитинстві мандрувати. Світа мало бачив, не має фінансової можливості та й бажання наразі нема.
  • 2015-01-23 00:07
    І я приєднуюсь до прихильників подорожей. Люблю, щоб все було ол инклюзів))) Бо на відпочинку хочеться просто ВІДПОЧИВАТИ і не думати про будь-які організаційні питання. Можна пожити в палатці день-два, але не місяць, це не для мене.
    • 2015-01-25 12:58
      повірте у мандрах з двома парами білизни, ночівлею в наметах, вечерею на кострі та ванною у гірській річці не менш задоволення ніж у Шарлем - Шейхі.
  • 2015-01-25 12:57
    Я люблю подорож, яка потім закінчується відпочинком) Для меня це найкращій спосіб побудти разом із чоловіком та сином, насолодиться краєвидами, відволіктись від повсякдення.  
    Відпочинок у палатках не для меня, я прихильниця комфорту. А кудись поїхати, подивитись, зробити гарні фото, зайти до місцевої кав'ярні - готова завжди із задоволенням)
  • 2015-01-30 12:57
    Я люблю подорожувати з родиною та бажано на авто. Так зручніше, де захотів там і зупинився. Не від кого не залежишь. Та зараз, з появою дитини, дуже не наїздишься. От малеча підросте і тоді вже можна))))
  • 2015-02-04 12:52
    Подорожувати одному це з одного боку цікаво, але з іншого небезпечно. Я дуже люблю подорожувати зі своєю сім'єю. Як це добре коли твої близькі завжди поруч. З ними можна поділитися будь якою новиною, навіть поганий.
  • 2015-03-18 10:54
    Подорожувати дуже люблю, але нажаль дуже рідко випадає така можливість. Мені дуже сподобалося як одного разу ми з чоловіком все спонтанно вирішили, зразу купили білети і того ж дня поїхали до Одеси. Тоді я отримала справжнє задоволення. А якщо готуєшся заздалегідь і чекаєш від подорожі чогось неймовірного не завжди виправдовуються очікування.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.