2011-01-26 23:02:46

Шкіра обличчя. Секрети здорової шкіри.

Дотримуйтеся наступних правил, і ваша шкіра завжди виглядатиме свіжо і молодо. 

  • Для легкості особи щотижня парову робіть сауну. Додайте декілька їдалень ложок ваших улюблених трав у воду і варите близько 4-5 хвилин. Відставте каструлю в якій ви варили трави з вогню. Візьміть рушник, накрийтеся ним і нахилитеся над парою впродовж трьох-п'яти хвилин. Потім сполосніть лице дуже холодною водою, щоб закрити пори. 
  • Для нормальної і жирної шкіри використовуйте тонізуючі і очищаючі маски, візьміть три столові ложки дрібно подрібненої вівсяної крупи і залийте окропом, перемішайте ложкою сформувавши з суміші пасту. Нанесіть на ваше обличчя і залиште сушиться впродовж від 20 до 30 хвилин, потім змийте теплою водою. 
  • Ця маска добре працює для нормальної і сухої шкіри: візьміть 1 / 2 банани. Додайте одну столову ложку меду і дві столові ложки сметани; добре перемішайте. Нанесіть маску на обличчя і залиште на десять хвилин, потім змийте теплою водою. 
  • Для очищення шкіри маска для сухої шкіри: змішайте жовток яйця з двома чайними ложками майонезу і 1 / 2 чайних ложки лимонного соку. Нанесіть на ваше обличчя і оставте сохнути впродовж 20 хвилин. Змийте теплою водою. 
  • Щоб зробити тонізуючу маску, об'єднайте 0,5 невеликого папайї, один яєчний білок, 1 / 2 чайних ложки лимонного соку і змішайте усе у блендері до стану крему. Нанесіть маску на обличчя на двадцять хвилин, а потім промийте холодною водою. 
  • Маска для району біля губ, змішайте 1 / 4 склянки солі, 1 / 4 склянки англійської солі і 1 / 4 склянки рослинної олії. Ретельно змішайте усі інгредієнти. Масажними рухами втирати в шкіру впродовж декількох хвилин. Змити теплою водою.
0

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.