2011-02-12 14:27:08

Як отримувати задоволення від роботи?

Зараз роботу знайти важко, і ті, хто раніше хотів звільнятися з нелюбимого робочого місця, швидше за все, відмовилися від цієї ідеї. Проте навіть найважчу роботу можна перетворити на задоволення, якщо дотримуватися декілька порад, пропонованих, як це не дивно, не психологами, а журналістами відомого видання "The Times". 

 

1. Необхідно дивитися на речі трохи ширше, адже усе, що ви робите на роботі - це невід'ємна частина вашого життя, але не обов'язково увесь час думати про роботу. Можна пару хвилин приділити спогадам про щось хороше, приміром, про літній відпочинок на морі.

 

2.Щастя - є, і в це необхідно вірити. Як тільки ви усвідомлюєте цей факт, жити стане легший.

 

3.Якщо вас в кінець дістала ваша нинішня робота, спробуйте знайти в ній все-таки щось хороше. Можливо, ви придбаєте цінні знання, які допоможуть вам влаштуватися на інше робоче місце, або вам пощастило познайомитися з цікавими і потрібними вам людьми?

 

4. Спробуйте позитивно відноситися до оточення, і це позитивне відношення може позетивно позначитися на загальній атмосфері колективу, перетворюючи просто колег на круг друзів, або хоч би хороших знайомих.

 

5. Якщо шансу влаштуватися на іншу роботу доки немає, то не жалійте себе, все одно змінити нічого не можна.

 

6. Постарайтеся добре виконувати свою роботу - це може принести вам більше задоволення, ніж ви думаєте.

 

7. Намагайтеся правильно планувати власний час і розподіляти сили. Якщо надмірно напружуватися, то можна добитися не успіху, а нервового зриву. Кому воно потрібне?

 

8. Відпочиньте. Якщо вже зовсім не під силу, то візьміть відпустку, або в крайньому випадку, лікарняний.

 

9.Можливо, у вас на роботі є якийсь один дратівливий чинник, який впливає на увесь ваш настрій? Тоді не чекайте біля моря погоди, вирішуйте проблему усіма можливими силами.

 

10. В крайньому випадку, якщо дійсне все те, що вас оточує на роботі, вже не можна терпіти - подумайте, а чи так вже необхідно вам нинішнє робоче місце? Можливо, все-таки пошукати щось інше? 

1

Коментарі 3

  • 2011-08-03 11:34
    Наверно лучший способ найти работу - это найти свою бизнес идею и создать свой [URL="http://mali-business.ru"]Малый бизнес[/URL]
    • 2011-08-03 13:07
      Абсолютно з Вами згідний, незважаючи на те, що Ви намагались проспамити! :)
      Тому, все-таки, "+1" поставлю.
    • 2011-08-03 13:10
      І до речі, найкращий спосіб залишити посилання - написати свій пост в блог ;)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.