2011-02-03 17:11:18

Як позбавитися від вугрів

Вуграми називається запальне захворювання сальних залоз на шкірі обличчя. Щоб зрозуміти як позбавитися від вугрів необхідно упізнати методи народного лікування вугрового висипу на шкірі. Прищі виникають на жирній шкірі у підлітків і навіть новонароджених. Існують ефективні народні засоби, що дозволяють позбавитися від вугрів без негайного звернення в дитячу клініку для чищення особи від неприємного висипу (на фото рожеві вугри). 

Дерматолог або косметолог в інституті краси запропонує почати догляд за шкірою, щоб плями на обличчі не були такі помітні. Для такого лікування використовується мазь проти вугрів. Повне позбавлення від вугрів народними засобами завжди прийнятніше, ніж медичні послуги традиційного напряму.

На форумі повідомляться, що найчастіше спостерігаються звичайні вугри, що розвиваються у юнаків і дівчат на тлі себореъ шкіри обличчя, грудях, спині в результаті підвищеної функції сальних залоз і зміни складу їх секреції. Не різко виражений зігріваючий висип проходить до 20-25 років, більше виражена, як правило, позбавляється від неї до 30-35 років. 

Висип на кшталт вугрів може з'являтися у робітників на відкритих ділянках шкіри в результаті постійного контакту з мінеральними оліями, продуктами переробки нафти і іншими подібними речовинами, що закупорюють протоки сальних залоз. У ряді випадків зігріваючи висип може виникнути при тривалому прийомі препаратів брому і йоду - це медикаментозні вугри.

Обличчя обсипає прищами, вуграми, фурункулами, чирьями в тих випадках, коли в організмі мало виробляється інсуліну або організм активно від нього позбавляється. Його кількість залежить від вживання гіркоти, що міститься в таких рослинах, як гірчиця, полин, ястребинка, деревій, желтушнік, дивосіл, любисток, осика та ін. 

Рецепт для позбавлення від вугрів: залити 1 склянкою крутого окропу 3 столові ложки подрібнених огірків, настоювати 2-3 години, процідити, віджати осад і додати 1 чайну ложку меду, розмішавши його до повного розчинення. У цій рідині треба змочити ватний тампон і протерти шкіру обличчя після умивання.

0

Коментарі 1

  • 2014-12-26 22:40
    Ще ніколи не чула про такий рецепт при боротьбі з вугрями. Якби прочитала раніше, коли була в мене така проблема, то обов'язково спробувала б на собі цей чудодійний спосіб.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.