2014-12-26 17:41:31

Як почати худнути

Проблема зайвої ваги турбує все більшу і більшу кількість людей. Причин цього багато, але основні - малорухливий спосіб життя і неправильне харчування. Ми поговоримо про те, як це виправити.Перше, що ви повинні зробити - взяти ручку і аркуш паперу (краще зошит), розділити сторінку на дві частини, в одній написати, для чого вам потрібно схуднути (наприклад: я стану здоровим, почну подобатися чоловікам (жінкам), зможу знайти хорошу роботу, носити красиві речі тощо). Пишіть все докладно, а в другій колонці, "переваги" залишатися товстою людиною (наприклад: мало проживу, можна багато їсти, можна померти уві сні і т.п.). Прочитати написане, обдумати, прийняти рішення худнути. Плануємо на скільки ви хочете схуднути. Не ставте відразу "захмарну" мету, нехай це буде 0,5-1,5 кг за 7 днів. Цілком реальна цифра. Потім напишіть собі план дій. Наприклад: 1. Відмовляюся на тиждень від солодкого, мучного і жирного 2. Щоранку виконую: 20 присідань, 20 раз качаю прес, 20 разів віджимаюся 3. Щовечора здійснюю прогулянку пішки протягом 1 години 4. П'ю багато чистої води. Робіть це все тиждень. Сім днів - це не так багато, зате вставши на ваги, і виявивши втрату перших кілограмів у вас з'явиться віра в себе і в те, що ви зможете все! І знову плануємо на тиждень. Можна потихеньку додавати більше спорту, почати відвідувати спортзал, стежити за калорійністю їжі. І у вас все вийде. Запам'ятайте, успіх в постійності!

8

Коментарі 15

  • 2014-12-26 18:00
    Найкращим методом для боротьби із зайвою вагою є абонемент в спортзал, і відмовитись від усього жирного на перевагу більш корисній рослинній їжі,але головне це сила волі,якщо людина захоче може й гори перевернути, тільки віра в себе завжди помагає!
  • 2014-12-26 18:15
    Все це так, але я знаю, як тяжко почати;)
  • 2014-12-26 18:20
    Крім того, ще би додала відмову від їжі ввечері. З власного досвіду знаю, що такий спосіб дійсно дієвий. От тільки за тиждень результату ще видно не буде. Реально відчути різницю можна вже десь через місяць.
    • 2014-12-26 18:40
      Перший тиждень без солодкого и мучного ще як буде пом1тно на вагах! Водичка уходить спочатку... Через м1сяць, буде вже в1дчутно. Я завжди своим д1вчатам говорю, в1зьм1ть литрову банку и ведро и наповн1ть водою. Пот1м в1длийте по 200 гр, де пом1тно буде? Так само люди в одного 60 кг в 1ншого 100 кг, схуднули на 3 кг кожен, а пом1тно що схуд у кого 60 кг було.
  • 2014-12-26 20:13
    Раніше я вважала, що зайві кілограми беруться завдяки тому, що людина багато їсть. Мені здавалося, що треба знати міру, їсти трошки, але часто. Потім я зрозуміла, що зайва вага з'являється тоді, коли людина дуже багато нервує. Лише спокійне життя допомагає підтримувати оптимальну вагу тіла. Коли життя спокійне, без стресів, депресій, зайвих хвилювань, то є настрій ходити у басейн. спортзал, тренуватися вдома. Спокійна людина витрачає свою енергію на приготування корисних страв, стежить за раціональним харчуванням, вагою, насолоджується життям. 
    Люди, яі постійно нервують "заїдають" свої хвилювання. Треба не на дієту сідати, а переглядати своє життя, змінювати його заради себе, щоб у майбутньому не мати проблем зі здоров'ям, а дієта лише самообман.
  • 2014-12-26 20:17
    Найкращий спосіб схуднути - просто менше їсти. Скоротіть свою звичайну порцію на 30% і ефект відчуєте відразу. Нетреба повністю відмовляти собі в улюбленій їжі. Так і почати значно легше, і не тягне після обіду із листя салату ще вкинути в рот щось смачненьке. А людина набирає вагу від таких маленьких перекусів чи не сильніше ніж від переїдання.
  • 2014-12-26 20:19
    Але ж назавжди навіть фізичні вправи можуть допомогти схуднути. Існують деякі люди які від природи мають велика масу тіла, є звичайно й інші. Ми завжди забуваємо й про другу проблему, деякі люди не можуть набрати вагу, вони занадто худі. В першу чергу це фізіологія, але звичайно є і вихід. Треба просто збалансувати свою їжу.
    • 2014-12-26 20:33
      Фізіологія організму це вже друге питання, у мене були занадто "худі" знайом,і які хотіли набрати лишню вагу,щоб надалі її спалити і мати великі м'язи,де-факто нічого в них не вийшло,потратили тільки великі гроші на різні протеїни. Просто в деяких людей процес метаболізму швидший в других повільніший.
  • 2014-12-26 20:21
    На мою думку почати худнути легко головне мати бажання)
  • 2014-12-26 20:26
    Мій метод - це дієта в поєднанні зі спортзалом. Їсти низькокалорійні і якісні продукти розумними порціями, виключити з харчування мучне і солодке. Спорт - на вибір - можна бігати зранку чи ввечері, або працювати на тренажерах по спеціальних програмах, розроблених тренером.
  • 2014-12-26 20:26
    Проблема похудения, на самом деле, находится в голове. Как показывает практика, лишний вес - это чаще всего неудовлетворение собственной жизнью, нереализованные планы, несбывшиеся желания. Человек чувствует себя ущемлённым, ограниченным в чём-то. И поэтому все свои проблемы он начинает "заедать". Еда превращается в фактор удовольствия, а не в фактор поддержания жизненных сил.
  • 2014-12-26 20:36
    А я не заводила зошит, не будувала ніяких планів, просто одного разу прочитала статтю, де розповідалося про те, що одна молода жінка ніяк не могла стати мамою і саме зайва вага стояла їй на перешкоді. І в одну хвилину в голові щось стрельнуло і я вирішила, що можливо і я не можу стати мамою тому що в мене зайва вага. І я почала худнути по спеціальній дієті, яка тривала два місяці і вела до нормального здорового харчування. Тяжко було, але я трималась і через два місяці ваги показали -12, а ще через два роки я стала мамою. Можливо вага тут і не зіграла роль, а можливо...головне мати ціль.
  • 2014-12-26 21:11
    Мені здається, що якщо завести зошит та ставити собі терміни для схуднення, як Ви написали, що один тиждень без солодкого, то це не дасть ніякого результату. Пройде тиждень і Ви наберете ще більше ніж до схуднення. Вважаю, що треба почати займатися спортом та не на короткий термін.
  • 2014-12-27 16:14
    Так кожна друга людина страждає проблемою схуднення. Але на жаль не кожному під силу взяти себе в руки та почати вести здоровий спосіб життя та відмовитися від шкідливих звичок як душевних так і тілесних, адже саме вони впливають на емоційний та фізичний стан людини. Я вважаю, щоб скинути зайву вагу потрібно психологічно до цього підійти, а саме настроїти себе на те що тобі потрібно це. Адже зайва вага згубно діє на наше здоров'я. Для початку потрібно організувати свій день по хвилинам і виділити час для тренувань, тому що це є основою для похудання, і звичайно змінити свій рацон харчування, тому що це також велика складова для нашого похудання. І звичайно звертати увагу на свій емоційний тому що інколи і стреси можуть призвести до збою в організмі та викликати повноту.
  • 2014-12-27 16:27
    Поїхати в зону АТО. 
    Я там за 4 місяці схуд на сімнадцять кілограмів і це при тому,що я і так був худим, 75 кілограмів при зрості 182 сантиметри,блок-пости,окопи і смажена гадюка на обід, вам допоможуть схуднути дуже швидко...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.