2014-12-30 18:15:49

Як притягти до себе гроші

Коли одружуються багаті і заможні, кажуть – гроші до грошей. В мене николі не було багато зайвих грошей, то що, до менн гроші ніколи ніяк не притягнуться?)

Один мудрий чоловік мене спитав – наприклад, ті вмієш гарно шити, подруга принесла тобі відріз тканини і попросила зшити спідницю. Ти візьмеш  за це гроші? Я відповіла, що ні, бо це ж подруга. Тоді чоловік сказав, що даремно, бо гроші ти заробила, а не взяла. Тому вони й від тебе упливають.

Можливо у цьому є сенс..  Але я б з подруги не взяла.

Маю кілька таих порад, дуже символічних, без амулетів і заговорів. Вони засновані тільки на вірі в ауру грошей)

  1. Коли дають гроші – беріть, не треба соромитись. Бо якщо відмовитись від грошей, вони можуть «образитись» і не будуть до вас ходити
  2. Грошенята треба поважати. Не  жмакайте їх в кишенях, носіть гарно складеними.
  3. Іноді грайте в лотереї. Дайте долі шанс, може вона хоче подарувати вам  скарби, але ви не даєте їй можливості)
  4. Якщо Ви граєте в лотерею й бажаєте віигарати мільйон – то дуже докладно мрійте, куди Ви гроші витратите. На шубу такого-то кольору, такого-то розміру. Ремонт там-то і так-то. Такі докладні мріі мають збуватися частіше.
  5. Не витрачайте зарплатню в перший же день, нехай вона переночує з Вами у гаманці або на платіжній картці.
  6. Не віддавайте гроші, якщо це не є необхідним (друзі позичили 100 грн,  а повернули 95, Ви й пробачили). Ця порада для меня важка, бо часто даю милостиню, або купую каву друзям і не беру за це гроші..

 Можливо хтось має перевірені поради, як притягнути грошенята – буду вдячна, якщо опишете в коментарях)

 

І щоб нам завджи вистачало на все грошей! Будьмо!))

7

Коментарі 8

  • 2014-12-30 19:47
    Для мене особисто всі поради крім першої дуже смішні. Гроші треба вміти заробляти. Ніколи не стане багатим той хто постійно економить, або граэ в лотерею. І мрії про гроші Вам їх не принесуть. А от соромитися брати гроші за виконану роботу дійсно не варто.
    • 2014-12-30 19:56
      я попереджала, що поради символічні) Для тих, хто вірить у такі штучки) Звісно гроші заробляти треба, Дід Мороз не принесе грошики у мішку) хоча.. може, комусь й принесе)
  • 2014-12-30 19:52
    Хочу подякувати автору за цікаві поради і додати декілька від себе. Коли купуєте гаманець, попросіть продавця кинути до нього декілька копійок, щоби в ному ніколи не виводились гроші. Також для того щоб бути багатим потрібно носити червону білизну яка притягує достаток. Є ще така прикмета що гроші не можна класти на стіл, тому що матимете збитки.
  • 2014-12-30 20:16
    Я ніколи не грала в лотерею. Вважала що це витрачені на вітер кошти. А одного разу, батько мого чоловіка купив кожному в подарунок на Новий рік лотерею, цифри кожен вказував сам. І я виграла значну суму. Було дуже приємно. А взагалі, я рахую, що позичати гроші можна тим людям, яким ви могли б подарувати їх. В другому випадку гроші повинні приносити прибуток, працювати.
  • 2014-12-30 20:20
    Оо, це дуже актуальне)) 
    Щодо "гроші до грошей" при одруженні - найчастіше так воно і є, бо це має сенс, як на мене. 
    Не тому, що заможними мають право бути тільки якісь окремі люди з відповідним родовідом. Просто у людей з різних соціальних прошарків не багато спільного.. Хоча кохання іноді творить дива. 
     
    Гроші ж дійсно люблять повагу. Розумієш це, коли замислюєшся, чому їх не вистачає. 
    Мені теж незручно говорити з друзями про такі дрібниці, як сплата за каву чи проїзд. Це ж так прємно, - пригостити когось без питаннь. Коли вже я вигадаю щось неймовірне, щоб гідно нагодувати гаманця.) 
     
    А щодо прикмет - нещодавно почула щось новеньке:  
    - не слід руки після миття витирати паперовими серветками. 
    Тому що гроші, як і серветки, з паперу!)) Не знаю, чи багато у тому сенсу, але після почутого руки автоматично тягнуться до сушарки=)
  • 2014-12-30 20:30
    Хочу добавити ще одну пораду, коли позичені грошу віддають, то треба щоб їх клали на дерев’яну поверхню (меблі). А ще, правда не знаю для чого, моя бабуся, коли гроші ховала, вона на них три рази плювала.
  • 2015-01-03 20:26
    Уявилась ідея,що можливо брати статті з сайту http://roomia.ru/ і писати свої статті на адвего, а потім продавати їх. Напевно так і зроблю. Напишіть мені якщо хтось так зробить. До речі на адвего я заробив вже багато грошей, тому тут не сидимо, а заходимо і реєструємось, і додатковий заробіток гарантовано.
  • 2015-01-11 22:55
    В мене є статуетка жаба на монетах, ми її купили коли відпочивали на морі, щоб притягувати гроші вона повинна стояти біля входу і дивитися в сторону дверей. І на вікні росте Грошове деревце. Я вже давно помітила, що якщо у нас в домі з’являється більше грошей, або справи йдуть в гору - деревце починає помітно швидко рости, а якщо навпаки - його ріст зупиняється.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.