2015-04-20 01:38:23

Я рада знову з вами зустрітись!

Вітаю! Нажаль, так вийшло, що після того, як запросила вас до себе в гості, мені прийшлось покинути нашу теплу компанію. Поїхали до родичів на #Різдвяні свята, а потім власник квартири, де ми мешкали, раптово її продав. Так що прийшлось займатись #переїздом, а потім ще й #облаштуванням на новому місці. 

Зміна місця проживання з міста на село - це майже завжди складно: значно гірше розвинута інфраструктура, діти, які в дві секунди знаходять можливість забруднитись, а також інтернет, який "ходить пішки". Але зараз мій побут вже облаштовано, і я запрошую вас на свою нову кухню!

П. С.: До речі, про #переїзд: це у мене вже втретє. Тому, як досвідчена в цьому питанні людина, спробую найближчим часом викласти декілька #рекомендацій для тих, хто стикається з ним уперше.

1

Коментарі 5

  • 2015-04-21 19:03
    Дуже добре, що у Вас уже все склалось, ви наладили побут, але звісно, переїзд у село... це якось так не вигідно, у місті не знайшлося для Вас квартири, чи всі вони виявились надто дорогими?  
    У будь-якому випадку, краще так, ніж ніяк...)) Можна привітати Вас із заселенням.) :)
  • 2015-04-30 15:30
    Дякую, Dunkelheit! Знаєте, з народженням дітей починаєш на такі речі дивитись трохи інакше. "Штучні" продукти в магазинах, загазованість та інші міські особливості протиставляєш чистому повітрю, можливості постійно бувати на вулиці і натуральним сільським продуктам. Звичайно, питання інфраструктури важливе, і звичних благ цивілізації деколи бракує. Але створити собі комфортні умови зараз можна і в селі, а от чистого повітря в місті не знайдеш:))
  • 2015-05-02 14:00
    Дуже вам співчуваю, щр довелось знову змінити місце проживання. Мені незабаром і самому доведеться через це пройти. Ціна за квартплату збільшується з кожним місяцем, чого не скажешь про заробітню платню.
  • 2015-05-02 18:08
    Проживання в селі це чудова можливість оздоровитись, особливо для дітей, у їх ранньому віці. Гарна природа, свіже повітря це набагато краще, ніж загазованість та пил у місті. Бажаю вам якнайкраще облаштуватись! А ідея поділитись своїм досвідом з переїздів дуже слушна. Багато кому буде цікаво почитати та дізнатись щось нове.
  • 2015-05-03 14:50
    Vitalic32, співчувати мені не потрібно, і скоро Ви самі в цьому переконаєтесь:)). Бо переїзд - це не тільки нові клопоти, але і нові люди, і нові можливості. До речі, можливо Вам це стане в пригоді: http://blog.betaproject.net/трохи-про-те-як-переїх...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.