2011-01-31 18:12:34

10 фільмів, які у свята нам абсолютно не хочеться дивитися

Новий рік - це не лише застілля, ялинка і поздоровлення президента, це ще і новорічні комедії по ТБ. Звичайно, багато з цих фільмів - просто чудові картини. Біда в тому, що далеко не усе з них хочеться переглядати на Новий рік.   Доповнюйте, друзі, цей  сумний список   Лєнти.Ру.

"Лєнта.Ру" дозволила собі скласти десятку фільмів, які регулярно показують у свята, проте дивитися їх зовсім не хочеться (хоча, напевно, прийдеться - адже більше по ТБ нічого не йде).

10. На десяте місце ми поставили фільм "Чародії" Константина Бромберга. Безперечно, Олександр Абдулов, Катерина Васільєва, Валентин Гафт, Семен Фарада, Еммануїл Виторган і Михайло Свєтин наповнюють цю новорічну казку іскристим відчуттям свята....Набридло. Не можна показувати одно і те ж 1 січня 20 років підряд.

9. Дев'яте місце вирішено віддати дивній стрічці "Наша Маша і Чарівний горіх ".

8. На восьмому місці розташувалася "Ця весела планета". Це теж, в принципі, хороший фільм, який просто показували занадто часто.

7. Тут розташувалася "Карнавальна ніч". Зрозуміло, що Людмила Гурченко вічна, зрозуміло, що пісенька про п'ять хвилин житиме в повіках, зрозуміло ...

6. На шостому місці розташувався єдиний в нашому списку представник Голлівуду - комедія "Один удома".

5.Фільми про особливості національного полювання і риболовлі

4. Свято на те і свято, щоб забувати про будні і супроводжуючі їх проблеми. Саме цей факт проігнорували творці фільму "Старий новий рік"

3. На третьому місці розташувалася стрічка "Бідна Саша".

2. Всього декількох пунктів до першого місця не вистачило картині "Сирота казанська". Олена Шевченко, Микола Фоменко, Олег Табаков, Валентин Гафт, Лев Дуров, Віктор Павлов не змогли врятувати цей фільм від щонайповнішого краху.

1. Отже, на першому місці, звичайно ж, фільм "Іронія долі". Ми усі розуміємо про всенародну любов до Барбари Брільске. Ми обожнюємо Лію Ахеджакову, Валентину Тализіну, Любов Соколов і трійцю друзів головного героя у виконанні Шіивіндта, Бєлявского і Буркова. Усе самі співайте іноді "Якщо у вас немає тітки" і "Я запитав у ясена". "Під крилом літака.". теж добре йде після п'ятої.

Ми усі віримо в диво. Але право слово, не можна впродовж тридцяти років думати, що якщо дико учадіти на п'янці, то можна знайти своє щастя..

2

Коментарі 2

  • 2011-02-04 22:55
    У свята потрібно святкувати, а не дивитись фільми.
  • 2015-01-21 00:24
    Ого, скільки пихи )) це ж треа мати неаби яку пиху, щоб робити заяву від імені усіх...А я от знаю баааагато люду, який с задоволенням буде дивитись хай і не половину, та добрячу третину з цього списку. Таки та, можливо таких людей не багато, але вони є, тож заява про всіх таки перебільшена...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.