2011-01-28 02:06:00

Fashion -фотография

Зараз кожен з нас може наблизитися до величного мистецтва фотографії, це стало цілком доступно. Одним з найпопулярніших напрямів є Fashion -фотография.

Поява її датується початком ХХ століття. По-перше, цей час розквіту реклами, яка все частіше замінює графіку на фото, по-друге, цей розвиток світу моди. 

Модельєр, що поважає себе, обов'язково відобразить показ. Ну, і, по-третє, кінцевий розвиток техніки, автори отримали можливість знімати скрізь, необов'язково постановочний. 

Зараз це цілий запаморочливий світ, яскравий, запам'ятовується, з елементами розкоші і гламуру. Часто сучасні Fashion -фотографи створюють провокаційні образи, скандальні. 

Взагалі, можна виділити два основні підвиди. Це може бути стандартне фото жанру - фото з модного показу, моделі що представляє товар, обкладинка журналу і інші подібні шедеври повсякденності. З іншого боку, це цілий світ фото, які можна охарактеризувати як глянцевий веселковий світ. 

Головним завданням такого фото є не просто реклама, воно стає пропуском у світ бажаного, у світ досконалого. По суті, це метод дії, кричущий, але ніколи не стомливий. 

Особлива обробка, особливі умови, особливі моделі. Тут, як і скрізь працюють свої закони жанру. Кожен фотограф - професіонал, що виконав величезну роботу. Зараз він не просто дає нам можливість побувати у цьому світі, він вже перейшов цей кордон. Він виражає свої ідеї, свій внутрішній світ. Окрім професіоналізму згодяться креативність і технічні навички. 

Частіше Fashion -фото - це образ, це людина. А ось задумка передається не лише постановкою світла, але і навколишніми предметами, роботою усіх навколишніх професій - стилістів, візажистів (причому від якості їх роботи залежить виконання задумки автора). 

Кожен може виділити для себе основні риси жанру - порівнявши хоч би чотири знімки. 

Fashion -фото - не просто фотографія, це світ, в який нас затягує, причому вибратися звідти немає ні сил, ні бажання.

2

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.