2011-01-27 18:28:54

Google Offers : новий сервіс колективних знижок

"Google Offers - новий продукт, що дозволяє людям вигідно робити покупки у своєму регіоні за допомогою електронної пошти", - говориться в документі, що потрапив в розпорядження Mashable "прямо з штаб-квартири Google". У корпорації авторам блогу підтвердили факт роботи над Offers Ads. В даний момент тестується бета-версія додатка, і ніяких подробиць в Google доки не розкривають.

Як стверджується у блозі, новий сервіс за принципом роботи буде схожий з Groupon і LivingSocial. Ці ресурси дозволяють людям отримувати колективну знижку на ту або іншу послугу, за умови що в угоді бере участь необхідна кількість покупців. Мінімальне число учасників для кожної угоди визначається окремо.

Схема роботи Google Offers приблизно описана авторами блогу. Користувач отримує e - mail з інформацією про "угоду дня" і, якщо погоджується брати участь в купівлі, повинен виплатити свою долю в обмежений період часу - Mashable припускає, що протягом доби. В даний момент Google веде переговори з дрібними компаніями, які зможуть продавати свої товари і послуги через Offers.

Корпорація Google володіє найпопулярнішою у світі однойменною пошуковою системою, а також популярним відеохостингом YouTube. У кінці 2010 року Google намагалася придбати Groupon за 6 млрд. доларів, проте угода не відбулася, оскільки Groupon сподівається найближчим часом провести IPO на велику суму. За даними Mashable, йдеться про 15 млрд. доларів.

0

Коментарі 1

  • 2011-01-27 18:49
    Groupon - досить успішний стартап, а його покупка Гуглом могла стати для лідера пошукового ринку одним з найдорожчих придбань. В рунеті, зрештою як і в уанеті, теж спохопились реалізовувати схожу \"купонну\" ідею, створюючи сайти-клони.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.