2015-01-09 12:06:21

Once Upon a Time - серіал для всієї сім'ї

Нещодавно зустрів чарівний у всіх смислах цього слова #серіал - Once Upon a Time. Події розгортаються у двох часових напрямках. В першій головна героїня, дочка Прекрасного принца та Білосніжки намагається повернути магію у світ, з якого темні чари її колись забрали і пам'ять своїм близьким. Правда сама вона думає, що то все казки і вигадки, а залишилась лише заради свого сина. Друга сюжетна лінія прямує у минуле, розповідаючи глядачу про події, які призвели до такого результату. Це #Казка з великої букви. Якість костюмів, продуманність персонажів і нове бачення їх, а головне - ідея любові і добра, котрою просякнута кожна хвилина вражає.

Дивіться із задоволенням усією сім'єю!

4

Коментарі 6

  • 2015-01-09 12:16
    Дуже дякую. Люблю казки взагалі, а талановито tкранізовані казкові сюжети - то рідкість, як на мене. 
    Обов`язково перегляну.
  • 2015-01-10 13:49
    У дитинстві всі ми любили казки та мультики, тому що завжди добро перемагає зло, тому що принцеса завжди гарна, а принц сміливий і любовь завжди взаємна і до гробу. З кожною серією все більше захоплюєшся. Дуже цікаві описи життя "до" і продовження, розвиток їх історії. У самому серіалі немає точного поділу на "добро" і "зло". Всі трошки погані і частково хороші. Навіть зла королева. Дуже сумно те, що головний герой - Генрі, так погано ставитися до своєї матері-королеви, а вона його чесно ростила, любила і до всього давала все що потрібно дитині. Дуже багато різних ліній сюжету - і Аліса, і Попелюшка, і інші...
  • 2015-01-10 22:05
    Зацікавилавшись, подивилась одну серію та втягнулася. Показала батькам, вони, на жаль, не оцінили, їм більше до душі бойовики. А ось молодшій сестричці дуже сподобалося. Тепер разом дивимося. Спасибі! Може, ще щось казкове порадите? Дуже подобається занурюватися в дитинство.
  • 2015-01-11 00:11
    Ніколи не дивилася, але чула гарні відгуки про цей серіал. Треба буде на дозвіллі переглянути декілька серій.
  • 2015-01-11 14:55
    цей серіал заслуговує гарних відгуків. В ньому є все: старі добрі казки, герої та злодії, дуже красива природа)) це дійсно серіал для перегляду усією родиною)) сюжет-дуже захоплюючий. інколи неможливо відірватися. я рекомендую цей серіал.
  • 2015-01-11 23:43
    Я дивилась перший сезон цього серіалу, доволі цікавий. В одному серіалі герої популярних дитячих казок у сучасному вигляді. Потом потрібно було чекати виходу другого сезону я і забула про нього. Дякую, що нагадали зараз пошукаю.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.