2011-01-27 17:47:38

Tomb Raider Trilogy вийде навесні 2011 року на ігрових приставках

Ігрові приставки отримають перевидання Tomb Raider, а також нову серію Tomb Raider на ПК, PS3 і XBOX.

Перевидання трьох ігор за участю Лари Крофт - Tomb Raider Trilogy - вийде 22 березня 2011 року на ігровій приставці PS3. До перевидання увійдуть останні на даний момент частини Tomb Raider : Underworld, Anniversary і Legend. Також гравці отримають тему оформлення для меню PS3, два аватара для сервісу Home і ролики про створення ігор.

Перевидання трьох ігор за участю Лары Крофт - Tomb Raider Trilogy - вийде 22 березня 2011 року на консолі PlayStation 3.

До перевидання увійдуть останні на даний момент частини Tomb Raider : Underworld, Anniversary і Legend. Оскільки дві з них - Anniversary і Legend - спочатку вийшли на консолях попереднього покоління, в перевиданні їх графіка буде адаптована для телевізорів високого розділення. Окрім цих трьох ігор, власники Tomb Raider Trilogy отримають тему оформлення для меню ігрової приставки PlayStation 3, два аватара для сервісу Home і ролики про створення ігор.

Ігри з серії Tomb Raider випускаються з 1996 року. У усіх іграх розповідається про пригоди британського археолога Лари Крофт. Нині у рамках серії вийшло дев'ять частин, не рахуючи гри для портативних консолей і мобільних телефонів. Крім того, восени 2010 року вийшла гра Lara Croft and the Guardian of Light. Вона доступна для платформ PC, PlayStation 3, Xbox 360 і iOS. Гра поширюється тільки через мережеві сервіси, такі як PlayStation Network і Steam.

Нині в розробці знаходиться наступна гра про Лару Крофт. У гри немає підзаголовка, вона служить "перезапуском" серії. Дія нової Tomb Raider відбувається на незаселеному японському острові, куди молода Лара потрапила в результаті корабельної аварії. Гра вийде на персональних комп'ютерах і ігрових приставках PlayStation 3 і Xbox 360 впродовж 2011 року.

0

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.