2014-12-28 16:53:08

А ви загадуєте бажання під бій курантів?

 Я-так! З тих пір, як повірила в те, що наші думки матеріальні- варто лише дуже-дуже чогось захотіти, якомога частіше про це думати і уявляти собі. А в святкову новорічну ніч, на особливому емоційному піднесенні як ніколи щиро віриться в чудеса і в те, що здійсняться самі заповітні мрії, чи не так?)) 

 

 Мабуть, у кожного з нас є свій, перевірений спосіб загадати новорічне бажання. Часто чую, що треба написати його на невеличкому аркушику паперу, який за хвилину до півночі підпалити, а попіл висипати в свій бокал з шампанським і випити під бій курантів. Сама такого ще не робила)) Зазвичай в останню хвилину старого року, коли розливають шампанське, я закриваю очі, зосереджуюся, подумки промовляю про себе своє бажання і щиро вірю, що воно збудеться!) А цього року, маючи особливе бажання, надто важливе для мене, хочу зробити так, як прочитала десь в інтернеті- заздалегідь написати лист зі своїми думками, планами на наступний рік, заповітними (але адекватними) мріями, покласти цей лист до красного конверту (або загорнути у красний папір) і в новорічну ніч сховати десь на собі, під одягом чи покласти в карман. А коли битимуть куранти, торкнутися  свого листа і щиро вірити, що все написане в ньому справдиться! І ретельно берегти його від чужих очей весь наступний рік! 

 

 Можливо, це дещо наївно, по-дитячому, але б чому і не вірити в чудеса?)) Є віра- є життя! А як ви допомагаєте своїм новорічним бажанням здійсниться?)

 

66

Коментарі 22

  • 2014-12-28 17:00
    Я робала так, писала бажання на аркуші паперу, на минулий новий рік) Як на мене, то бажання було нездійсненне, але я щиро вірила в чудо! Ви не повірите, але воно збулося))) І збулося воно не раніш, не пізніше - а в січні)
  • 2014-12-28 17:04
    Я, как и было в прошлом загадываю желания под бой курантов, это скорее всего лишь вошло в привычку и в старую традицию. Мы ведь уже взрослые люди, но все равно верим в сказки, более того рассказываем их своим деткам не зависимо от возраста.
  • 2014-12-28 17:05
    Чомусь з роками в людей все більш скептичне ставлення до загадування бажань і див. І це дуже важливо, на мою думку, зберегти ту дитячу віру в прекрасне. Їм це дуже гарно вдається. І тоді все вийде, бо здійсненню будь якої мрії передує думка, сила якої в Новий Рік в кілька разів більша. Здійснення мрій всім і з прийдешніми святами.
  • 2014-12-28 17:05
    Скажімо так, безпосередньо під бій курантів бажання не загадую. І різноманітних ритуалів з цим пов’язаних не дотримуюся. А взагалі, який же Новий Рік без загаданого бажання, без віри в диво. Головна особливість Нового року як свята, це віра в те, що загадані бажання обов’язково збудуться.
  • 2014-12-28 17:06
    Так, я як і всі звичайні люди в 12:00 під бій курантів загадую бажання. Наприклад торік я загадала бажання пов'язане з роботою, не могла довго знайти роботу, що стоїть, і цього року мені посміхнувся успіх. Отже це як лотерея!
  • 2014-12-28 17:07
    Щоб допомогти своїм бажанням справдитися, потрібно багато працювати, і над собою, в першу чергу)). Я колись так зробила: під бій курантів написала бажання на аркуші паперу, спалила його, висипала попіл у шампанське та випила ))). І досі згадувати ці моменти моторошно, адже сильно нервувалася, щоб усе встигнути за хвилину. Зараз я навіть не пам"ятаю, яке загадувала бажання, аде пам"ятаю свої нерви, і яка ж воно гидота на смак - шампанське в попелом )))
    • 2014-12-28 17:18
      Я теж так робив) під бій курантів спалив аркуш паперу та випив бокал шампанського з попелом. а потім, коли бутилка шампанського закінчилася - загадав бажання, дунув у бутилку, потім закрив пробкою, вийшов на вулицю і розбив бутилку) доречі, бажання здійснилося) треба просто вірити, тому що думки та бажання матеріалізуються)
  • 2014-12-28 17:09
    Завжди загадую щось здійсненне. Наприклад, планую в новому році зробити ремонт у дітячій і прошу "Діда Мророза", щоб все вдалось. Звісно, якщо людина прагне - зробить, все залежить від нас самих. Але з бажанням чомусь спокійніше, бо разраховувати на "вищі сили" і приємно, і обнадійливо, і оптимістично!
  • 2014-12-28 17:10
    Давайте всією країною у новорічну ніч одне бажання загадаємо. Можливо Господь нас почує, виконає бажання і настане мир і спокій. Аккумулюємо так би мовити енергетику всіх українців. Доречі моє минулорічне бажання здійснилось.
    • 2014-12-28 17:17
      Я певна, цього року кожен українець, окрім чогось особистого, щиро прохатиме всі вищі сили, щоб наступив мир на нашій багатостраждальній землі!
  • 2014-12-28 17:13
    Я вважаю, що загадувати побажання на Новий Рік - це як День народження без подарунка. Бажання не завжди збуваються, але я завжди їх загадую, така у мене традиція. Якщо не задатися метою на Новий Рік, то як у ньому жити.
  • 2014-12-28 17:13
    Звичайно загадую, мабуть, як кожна людина, кожен про щось та й мріє. Без мрії та віри в неї я думаю життя буде не те. І новорічна ніч - це той самий момент, коли людина найдуще вірить в своє бажання, найдуще надіється, що воно збудеться. Нехай мрії завжди збуваються
  • 2014-12-28 17:13
    Не варто забувати, що одного загадування бажань замало. Окрім практичних кроків по їх втіленню не зайвим буде малювати собі внутрішні "фото" або "відео", на яких бажання вже здійснилися. У всіх подробицях.
  • 2014-12-28 17:18
    Я чула про такий спосіб загадування бажання - написати свої побажання на папері в перший день молодого місяця і зберігати цей папірець, поки бажання здійсниться. В цьому році я скористаюсь вашою порадою і буду щиро вірити, що все збудеться. Згодна з тим, що, поки ми по дитячому загадуємо бажання та віримо в те, що вини збудуться, доти ми по справжньому живі. А ще в ніч перед Різдвом треба вийти на вулицю і дивлячись на небо, просити здійснення бажань. Бажаю всім - у наступному році хай здійсняться всі ваші мрії!
  • 2014-12-28 17:21
    Знаєте, ваш варіант щодо здійснення бажань мені сподобався більше, ніж те, що ви знайшли в Інтернеті ;) А я на Новий Рік роблю собі баночку з 12 паперовими літачками. І кожного місяця я запускаю один літачок і загадую бажання :)
  • 2014-12-28 17:27
    Куранти б'ють і серце завмирає в передчутті чарівництва ...  
    Не важливо скільки нам років, в ці хвилини ми знову повертаємося в дитинство і щиро загадуємо бажання на папірці, спалюємо його, кидаючи попіл в бокал з шампанським, намагаючись встигнути, поки ще б'ють куранти. 
     
    А потім з дитячим відкритим серцем чекаємо, коли наше бажання здійсниться.
  • 2014-12-28 17:34
    Я теж з тих романтиків, що не зважаючи ні на що вірить у дива та здійснення бажань.  
    Але ось у чому впевнилась, коли моя минулорічна мрія нарешті здійснилась: своє бажання слід формулювати трохи детальніше, ніж "Хочу Ось Це". 
    А річ ось у чому. Дуже хотілося мені минулого року взаємно закохатися, що я і озвучила у простір своїх думок під бій курантів. Так просто - хочу взаємного кохання. І здійснилося! Так, те саме, справжнє, що не потребує ніяких пояснень і зайвих слів. Але: щасливе кохання - то коли ви можете буди разом. А ми не можемо. Такі вже обставини. 
    Тож - люди, моя вам порада: формулюйте свої бажання чіткіше.
  • 2014-12-28 17:34
    Раніше, коли ще була дитиною, загадувала усілякі іграшки, мої мрії завжди здійснювалися)))) Чотири роки тому я вперше загадала у Новорічну Ніч, щоб я скоріше стала мамою. Але моя мрія не здійснилася, але я не втрачала віру,бо знала Новорічні бажання чарівні и обов'язково збудуця. Так продовжувалося 4 роки. А цього року я буду загадувати здоровья, благополуччя і усього найкращого моему Синочку. Я завжди знала, що Новорічні мрії здійснююця. Тепла і любові у вашу сім'ї!!!!!!!!!
  • 2014-12-28 17:41
    Головне чогось сильно забажати і думки матеріалізуються. Новорічна ніч створює атмосферу загадковості. Тому завжди треба думати тільки про хороше і продовжувати вірити в казку. Недаром говорять, що мрія помирає останньою. 
    Я завжди під бій курантів загадую бажання (правда без всяких ритуалів, але від душі) і вірю в його здійснення.
  • 2014-12-28 19:25
    Завжди загадую бажання, навіть не можу згадати, що саме я загадую і чи справжнюютьсяя вони, але це приємна новорічна традиція.
  • 2014-12-28 20:00
    Кажуть, щоб бажання здійснилось, його необхідно вірно сформулювати. Тобто, якщо хочеш купити квартиру, то необхідно побажати не просто абстрактно "я хочу квартиру", а уявити всі деталі.  
    Наприклад: я хочу квартиру трикімнатну у п"ятиповерховому будинку на третьому поверсі. Щоб вікна виходили на обидві сторони, кухня була площею 12 метрів тощо. 
    Є гарний фільм "Секрет", в ньому розповідається, як бажати правильно.
  • 2014-12-28 21:10
    Я не дуже вірю в чарівність новорічної ночі - вона така ж як і всі інші... але все-рівно продовжую щороку щось загадувати. Хоча що саме навіть згадати вже не можу)) І взагалі - щоб збулось будь-яке бажання треба дуже сильно постаратись, бо просто так нічого не буває.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.