2015-01-03 20:06:50

Вчора

Тільки вчора мені приснився сон... Тільки вчора, в якийсь момент мені здалося, що я можу дістати зірку з неба... Вчора. Це було не так давно... тільки-но вчора.   Новий рік починається дуже сумно для мен ... Протягом декількох місяців, я посилено тренуюся, в мене є бажання "поліпшити" скульптуру м'язів.  Кілька днів тому я відчула тривожну біль в нирках. Перестали з'являтися різкі нічні болі, однак, біль залишився. Друзі вмовили мене відвідати лікаря. Я пішла. Лікар був дуже здивований моїми дивними болями. Виявилося, що якщо я буду продовжувати тренування, то очікує мене... пряма дорога на кладовище.  Лікар порадила замінити інтенсивні тренування в спортзалі легким бігом і плаванням для задоволення. І (о, щастя!) дала добро продовжувати ходити пішки, але не більше 5 км на день. Все говорила, що мій вік заважає мені інтенсивно тренуватися. Можливо, вона дещо перебільшилаі - я не така стара, адже ці тридцять з гаком років не старість!   Але я схвильована при думці, що я можу стати хворою і... піти зі спорту. Я не зможу без спорту!!!

0

Коментарі 5

  • 2015-01-03 20:31
    Странный ничем не полезный текст. Даже нечего комментировать: сны, непонятные болезни и выводы.
    • 2015-01-07 12:26
      А ви почитайте трохи уважніше цей текст, у жінки є проблема, і вона не дарма тут розповіла про неї, адже сподівається, що її хтось підтримає і зрозуміє, щось порадить...
      • 2015-01-07 12:41
        Я не хотела обидеть автора. Я думала, что здесь пишут полезные для общего образования и поучающие статьи. чтобы выводы можно было сделать, расширить кругозор и чему-то научиться. Потому, читая, ждала чего-то, а когда рассказ закончился, наступило какое-то разочарование что ли. А так видно, что автор захандрил. Надеюсь, что в части второй (продолжении) этой статьи будет описано решение о том, как автор поборол хандру. Может кому-то это сможет помочь.
        • 2015-01-08 15:03
          Понимаю вас. Я тоже не хотела вас обидеть. Видимо, человеку негде больше было высказаться. Хотелось помочь хотя бы словом...  
          Ага, тоже надеюсь увидеть другие мысли автора. Дай Бог ей сил справиться!
  • 2015-01-07 12:24
    yalka, не сумуйте! Всього в житті вистачає) І печалю - теж. Я навчилася по-іншому ставитися до реалій. ВІрю, що нічого не відбувається без волі Божої. Просто треба бути готовою навіть до того, що ви підете зі спорту. І таке буває. Свого часу і я пішла з любимої роботи. Так склалися тоді обставини. Дуже жаль було кидати свою справу, своїх учнів-журналістів, але для мене було краще піти. Сумувала? Не те слово. Але змирилася, і почала робити іншу справу.  
    Можливо, вам і не треба поліпшувати ту структуру м'язів? Ті ваші болі можуть бути повязані с тренуванням, з навантаженнями? А якщо і нирки, то серьйозно поставтеся до цього і до призначень лікарів.  
    Удачі, не хворійте)Тридцять з гаком - це ще не вік, аби скаладати руки.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.