2015-01-11 16:07:12

Вчіться на моїх помилках.

  Недарма кажуть - благими намірами протоптана дорога в ад..Так и в мене в житті вийшло. Достаток в моїй родині середній, коли ми з чоловіком запланували народження дитини, я , як будь-яка майбутня мама, хотiла щоб у мого майбутнього малюка все було найкраще.     Спроби розбагатіти я робила й раніше: займаюсь мережевим маркетингом, но особливих успіхів недосягла, хоча семінари по бiзнесу навчили мене законам грошей. Я десять відсотків від кожного доходу відкладала, накопичила певну суму і тут знайома, у неї свій бізнес, запропонувала мені вкласти ці гроші в її справу. Плюс до всього вмовила мене взяти пару кредитів на своє ім'я.     Три роки справи йшли вдало, знайома справно платила відсотки банкам, мені віддавала мій гонорар. Але тут обстановка в країні різко погіршилася. Знайома відключила телефон і просто зникла . Як виявилося таких як я у неї було півміста.    Ось така історія. Робіть висновки і вчіться на моїх помилках.

1

Коментарі 12

  • 2015-01-11 16:14
    Сподіваюсь, справедливість буде встановлена. Але ж як багато таких сіромах... Моя родина не виняток. Кілька років тому родичі постраждали від свавілля більш успішної панянки, причому конфлікт досі не вирішений, і чи буде він вирішеним - невідомо...
  • 2015-01-11 16:20
    Не хочу вас образити,але не можна ж бути такою наївною. Вам варто було задуматися ще тоді,коли вона запропонувала вам взяти кредит на ваше ім'я, адже це найпоширеніший вид шахрайства. Я щиро вам співчуваю,адже наскільки я розумію тепер вам платити ці кредити. Я завжди керуюся правилом,що легких грошей не буває, якщо мені запропонують схоже,я задумаюся про те,що тут є підступ,адже якщо у неї все так добре,то чому б їй не взяти кредит на себе. Зараз,як я помітила, люди звикли звинувачувати у всіх проблемах становище в країні, хоча воно тут не причому. Всі проблеми ми створюємо самі,а що стосується вашої знайомої,то мені здається це було заздалегідь сплановано і рано чи пізно,вона все одно вас би підставила,а ситуація в країні просто стала відмінною відмовкою.
  • 2015-01-11 16:24
    Не розумію, як можна бути такою довірливою? Особисто мене вже б насторожили вмовляння взяти пару кредитів. Якщо бізнес її, з якого дива ви повинні брати кредит на себе? Тим паче, що в нашій країні, як показує життя, кредитів краще взагалі не брати, лише якщо це справа життя і смерті...
  • 2015-01-11 17:00
    Це наскільки добре треба знати людину і довіряти їй, щоб взяти на своє ім'я кредит? Рідні брати і сестри не пішли на таке, коли мені треба було будь-що віддати кругленьку суму. Добре у Вас серце. Ви хоч в міліцію зверталися?
  • 2015-01-11 17:06
    Мережевий маркетинг не допомагає розбагатіти простим та наївним. Втім, досить спритні ділки, користуються довірою людей, таких як ви, і видурюють з них останнє, обіцяючи "золоті гори". Деяким щастить, і вони стають лише жертвою неякісних, другосортних товарів, інші ж, якмви, стають жертвами у фінансовому плані, тому що вкладають в подібні афери свої заощадження. Добре, що ви не опускаєте руки та ще й прагнете, показавши на своєму прикладі нікчемність мережевого бізнесу, вберегти інших від здійснення помилок.
  • 2015-01-11 17:06
    Мережевий маркетинг не допомагає розбагатіти простим та наївним. Втім, досить спритні ділки, користуються довірою людей, таких як ви, і видурюють з них останнє, обіцяючи "золоті гори". Деяким щастить, і вони стають лише жертвою неякісних, другосортних товарів, інші ж, якмви, стають жертвами у фінансовому плані, тому що вкладають в подібні афери свої заощадження. Добре, що ви не опускаєте руки та ще й прагнете, показавши на своєму прикладі нікчемність мережевого бізнесу, вберегти інших від здійснення помилок.
  • 2015-01-11 17:54
    Просто надо надеется только на себя, если ты готов заниматься бизнесом, то должен адекватно оценивать ситуацию: кому доверять, с кем работать и т.д. Но, чтобы подобных ситуаций не возникало нужно полагаться, только на себя и, наверное, просчитывать ходы на два шага вперед.
  • 2015-01-11 20:57
    Вам можна тільки поспівчувати, але як кажуть - "Бесплатный сыр только в мышеловке". Ось ви в цю мишоловку і спіймались, думаю, що для вас це точно був добрий урок, не можна довіряти малозйомим людям. Я навіть зятю, якого знаю вже 20 років, відмовила оформити на себе клаптик землі для фермерських справ, бо я в цьому не розбираюсь.
  • 2015-01-11 21:35
    Зараз в країні такі обставини, що це не найгірше, що могло з Вами трапитись. Дуже багато людей зараз страждають матеріально та фізично. Хтось остався без хати, а хтось і без рідних. Гадаю за три роки значну частку кредиту Ваша знайома погасила. Тримайтесь, життя задає нам уроки, які ми повинні засвоювати.
  • 2015-01-11 21:36
    Ну таким чином постраждало багато людей. Я сам брав кредит знайомому і він досі його виплачує, а ми з ним кожного місяця сваримося. У самого також не один десяток боргу перед ПрихватБанком. Єдинне, що втішає що у доларовому еквіваленті сума боргу за рік помітно зменшилась.))  
    По суті ми перше покоління українців, що стикнулось з кредитами, діти будуть розумніше. В Європі наприклад такого, що б взяти на своє ім'я кредит іншій людині це нонсенс ! От і ваші діти Інна ніколи не повторять ваших помилок.
  • 2015-01-11 22:24
    Я вже давно взяла собі за правило, що ніколи не позичати гроші і не брати кредити. Це завжди добре отримати швидко гроші, але коли приходить час їх віддавати, навіть найкращі друзі можуть стати ворогами.
  • 2015-01-12 15:26
    Я кредит не візьму навіть для родича, не те щоб для якоїсь знайомої. В мене була ситуація, що подружка попросила дати мій номер телефону банку, бо для кредиту потрібний був стаціонарний, а не мобільний. Мене колектор потім діставали і вдень і вночі. Поки мені бристи на роботі не допомогли скласти листа до банку, до НБУ і до прокуратури. Дзвінки закінчились, але і дружба закінчилась.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.