2015-01-01 00:13:31

Відносини з проблемами, чи варто зачекати?

Привіт всім, хотілось би почути ваші думки щодо такоєї теми, як, от чи варто будувати відносини тоді, коли ти ще вчишся і немає якоїсь рутинної "стабільності" . Адже по суті ти втягуєш у ці проблеми, другу свою половинку. Так як ви не можете купити якусь річ, чи жити разом по фінансових причинах, і як не крути, яка б не була щира любов, це влаштовує такий собі дискомфорт. Як ви вважаєте, чи маєш ти зачекати, щоб хоча б у тебе усе стабілізувалось, і тоді будувати якісь плани, на тривалі, файні, справжні відносини, чи варто будувати навіть з тими ситуаціями і життєвими труднощами , які в данний момент, адже можливий такий варіант що і твоє "щастя" буде з іншим ;-) Чекаю ваших вражень, з новим 2015 роком, друзі :)

2

Коментарі 12

  • 2015-01-01 01:59
    Вважаю, що якщо кохаєте, обов"язково будуйте відносини! Якщо один з вас вчиться, інший може піти працювати, і таким чином можна вирішити фінансові питання. Якщо чоловік справді кохає жінку, він, навіть якщо вчиться, знайде якийсь підробіток, і не дасть своїй жінці бідувати. Інша річ, якщо ви не впевнені у своїй другій половинці - тоді справді варто зачекати.
  • 2015-01-01 04:14
    Якщо дійсно у Вас щірі почуття, то ніякі труднощі не повинні завадити Вашому коханню. Я, наприклад, вийшла заміж, коли навчалася на 3-му курсі університету,робив один чоловік, були разні ситуації у житті, як кажуть "і злети, і падіння". Але згодом усе стабілізувалося, я закінчила универ, працевлаштувалася, і грошові питання відпали самі по собі.
  • 2015-01-01 06:04
    Якщо ви справді кохаете один одного - будьте разом і будуйте відносини. Коли кохаеш питання варто чи ні не повинно виникати взагалі...Комфорт важливий для людини, але комфорт без кохання і щастя рідко кому потрібний.
  • 2015-01-01 07:21
    Що значить - будувати відносини?  
    Треба зробити усе по-людськи, і будувати сім"ю, тобто одружитися. НАвіть якщо ві ще вчитеся. Тоді не буде уже ніяких роздумів, з"явиться обов"язок. Всі запитання підуть! Якщо труднощі і будуть, ві разом їх будете долати!!  
    І ще одне. Коли люди не можуть жити один без одного, не требе сподіватися, что ніщо не зламає ії, ані час, ані відстань. Саме через них люди втрачають один одного якщо це, зрозуміло, не справжнє кохання!  
    Щастя вам і нехай збуваються ваші мрії!
  • 2015-01-01 09:32
    В самом вопросе сквозит сомнение. Когда человек любит, он не сомневается, как ему поступить. А если вы будете ждать "подходящих" условий для совместной жизни, то рискуете не дождаться их никогда. Примеров в жизни тому масса. Смысл жизни в самой жизни. Не бойтесь её.
  • 2015-01-01 11:13
    Дуже добре, що в сучасному світі молодь ще обмірковує свої дії наперед, бо зараз таке рідко зустрінеш! Ви правильно все робите, хвилювання - це природно. Тим паче, що від вашого рішення зміниться не лише ваше життя й життя вашого супутника, але і близких вам людей (батьків, навіть друзів якоюсь мірою). Вирішуйте разом, радьтесь з близькими, не треба взвалювати все на себе і тоді все стане на свої місця!
  • 2015-01-01 14:17
    Я твердо переконана, що для початку потрібно налагодити фінансову стабільність і твердо стати на ноги, а потім думати про спільне життя з коханою людиною. Бо так зване "квартирне питання" зіпсувало не одні стосунки. Тому зустрічатися з коханою людиною варто, а от жити під одним дахом без засобів до існування надзвичайно складно. Рано чи пізно від постійного безгрошів"я в стосунках виникне тріщина. Не всі здатні миритись з фінансовими труднощами, навіть тимчасовими, а приказка "с милым рай и в шалаше" давно не актуальна.
    • 2015-01-01 16:55
      А я з Вами не згодна, що треба з початку стати на ноги і налагодити фінансову стабільність. Так, без грошей тяжко, але якщо кохаєш, то якраз «с милым и рай в шалаше», а ті сім’ї, які не витримали невеликі фінансові труднощі – в них не було достатнього кохання. Сім’я буде міцною, коли шаг за шагом Ви разом будете долати всі перешкоди і збирати по крупицям своє щастя.
      • 2015-01-01 18:40
        Не згодна з Вами, у мене є подруга, що вийшла заміж як Ви написали, с милым и рай в шалаше" та тільки не він не вона зараз не працюють, вже двох дітей народили, а живуть лише за кошти батьків і ті кожного місяця начебто заробітню плату їм платять. Чи про таке треба мріяти? Треба стати на ноги і вже потім обзаводитись своєю родиною та дітьми.
    • 2015-01-01 18:38
      Абсолютно з Вами згодна. Ми з моїм теперишнім чоловіком довго зустрічалися, а коли вже піднялась тема одруження, то спочатку вирішили наладити побут та майже рік робили ремонт у своєму домі, а потім ми одружились. При тому ми ніколи коштів з наших близьких родичів не вимагали, усього добилися у житті самі.
  • 2015-01-01 20:22
    Я думаю якщо у вас справжнє кохання то ніякі труднощі вам не стануть на перешкоді. Ви разом пліч-о-пліч подолаєте всі перешкоди і фінансові в тому числі. Але якщо ви сумніваєтесь в цьому то краще не поспішайте.
  • 2015-01-01 21:51
    Як на мене, то саме труднощі і дозволять вам перевірити справжність почуттів. Якщо ви маєте бути разом, то ніякі фінансові проблеми цьому не стануть на перешкоді (тим більше жити разом, коли ви ще вчитеся, не обов'язково). І повірте, бігати на побачення - це те, чого дуже не вистачає при сумісному проживанні)) Насолоджуйтесь, поки є можливість)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.